Πώς γνώριζε η Τζάκι ότι ο Ωνάσης την απατούσε με την Κάλας. «Όταν με βαρέθηκε, βρήκε αλλού καταφύγιο». Νέες αποκαλύψεις για την ζωή της Τζάκι δίπλα στον Έλληνα κροίσο

Μια προσωπική εξομολόγηση της Τζάκι Κένεντι, αποκαλύπτει στο βιβλίο της «Touched by the Sun», η συγγραφέας Κάρλι Σιμόν, η οποία υπήρξε στενή φίλη της συζύγου του Ωνάση.

Αποσπάσματα του βιβλίου αναδημοσιεύει η Daily Mail. Συγκλονιστικό είναι το κομμάτι που αφηγείται στη Σιμόν την απιστία του Αριστοτέλη Ωνάση με την Κάλας, τονίζοντας ότι η σχέση του

άλλαξε όταν τη γνώρισε. Η ίδια η συγγραφέας εξομολογείται ότι αν την γνώριζε νωρίτερα δεν θα την άφηνε να τον παντρευτεί. «Θα έβρισκα τρόπο να χαλάσω τη σχέση» τόνισε.

Πριν συναντήσει την Κάλας, λουζόταν με κολόνια κι ας διαρκούσε το ταξίδι του 6 ώρες. Η Τζάκι που γνώριζε για την παράνομη σχέση τους, ήξερε καλά ότι η υπερβολική χρήση κολόνιας σήμαινε ακόμα μια δικαιολογία για ένα δήθεν επαγγελματικό ταξίδι. «Όταν με βαρέθηκε, βρήκε καταφύγιο στην Κάλας» φέρεται να είπε στην φίλη της. «Έβλεπε τον εαυτό του σαν τον Οδυσσέα, και δεν ήμουν εγω αυτή που τον αμφισβητούσα. Είχα μεγάλη ανάγκη από ασφάλεια και προστασία, κυρίως για τα παιδιά μου και ο Αριστοτέλης μπορούσε να μου την προσφέρει. Αυτή είναι η τάση της γυναίκας, να προστατεύει με κάθε τρόπο τα παιδιά της».

Όπως αφηγείται η Σιμόν στον βιβλίο της, ο Ωνάσης δεν ήθελε να παρατήσει την Τζάκι, ελπίζοντας μέχρι το τέλος ότι ήταν η γυναίκα που ονειρευόταν την εποχή που την παντρεύτηκε.

The post Πώς γνώριζε η Τζάκι ότι ο Ωνάσης την απατούσε με την Κάλας. «Όταν με βαρέθηκε, βρήκε αλλού καταφύγιο». Νέες αποκαλύψεις για την ζωή της Τζάκι δίπλα στον Έλληνα κροίσο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα