Πετρούπολη. Πέθανε ο σκύλος που χτυπήθηκε με βέλος, ενώ βρισκόταν σε αυλή του σπιτιού. Για κακούργημα αναζητείται ο δράστης

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι άγνωστος που φορούσε κουκούλα και μάσκα, έριξε στον άτυχο Μπρούνο, βέλος με βαλλίστρα ενώ το σκυλί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του κηδεμόνα του στην Πετρούπολη.

Ο σκύλος, χτυπήθηκε στο λαιμό από το βέλος, η αιμορραγία ήταν «κατακλυσμιαία» και τελικά το άτυχο ζώο κατέληξε από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του. Ήταν ράτσας πιτμπουλ. Νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός και γείτονες προσπάθησαν

να τον ακινητοποιήσουν, αλλά εκείνος κατάφερε να τρέξει και να χαθεί προς το βουνό.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

ΠΡΟΣΟΧΗ AΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σε εξέλιξη είναι αστυνομικές έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για κακούργημα.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: wikicommons

The post Πετρούπολη. Πέθανε ο σκύλος που χτυπήθηκε με βέλος, ενώ βρισκόταν σε αυλή του σπιτιού. Για κακούργημα αναζητείται ο δράστης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πετρούπολη, Πέθανε,petroupoli, pethane