Πέτρος Φιλιππίδης. Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού- Τι αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του

Με συμπτώματα εγκεφαλικού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε», αναφέρεται στην ανακοίνωση για την εξέλιξη της υγείας του ηθοποιού.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν

επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης εκτάκτως στο νοσοκομείο Υγεία. Αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Η σύζυγος του τον μετέφερε αμέσως με το αυτοκίνητο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το λιποθυμικό επεισόδιο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ήταν απόρροια μιας έντονης ημέρας με πολλά τηλεφωνήματα μετά το εξώδικο του ηθοποιού προς τα μέσα ενημέρωσης αναφορικά με τη φερόμενη εμπλοκή του σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σε αυτό ζητούσε ζητούσε να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που αγνοεί, εν μέσω καταγγελιών για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση που συγκλονίζουν το ελληνικό θέατρο.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

The post Πέτρος Φιλιππίδης. Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού- Τι αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα