Πέθανε ο Hugo Drax: Υπήρξε ένας από τους συμπαθέστερους κακούς του James Bond

Aπεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο γνωστός ηθοποιός Μάικλ Λονσντέιλ ο οποίος πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ. Το θάνατό του επιβεβαίωσε ο ατζέντης του.

Υποδύθηκε τον Χιούγκο Ντραξ στην ταινία του 1979, Moonraker (Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Επιχείρηση Μούνρεϊκερ). «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να κάνεις μια πολύ δημοφιλή ταινία. Όλοι ήταν τόσο ευγενικοί. Ο Ρότζερ Μουρ, η Λόις Σάιλς και ο Ρίτσαρντ Κιλ, ήταν όλοι υπέροχοι. Υπήρχε μια όμορφη κατανόηση μεταξύ των ηθοποιών, και έτσι ήμουν πολύ χαρούμενος που το έκανα», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

O Hugo Drax ήταν ένας

παράφρονας και αδίστακτος που εκτόξευε σφαίρες με αέριο νεύρων από τον διαστημικό του σταθμοί προκειμένου με στόχο αποικίσει τον πλανήτη με τη δίκη του, ανώτερη φυλή.

Ο Λόντσντεϊλ εμφανίστηκε σε περισσότερες από 180 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων και η κινηματογραφική μεταφορά του βραβευμένου με Μπούκερ μυθιστορήματος του Kazuo Ishiguro «Τα απομεινάρια μιας μέρας», το πολιτικό θρίλερ «The Day of the Jackal»κ.α.
Γεννημένος στη Γαλλία, με πατέρα Άγγλο και μητέρα Γαλλοιρλανδή, σπούδασε ζωγραφική στο Παρίσι αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική. Ήταν 24 ετών όταν υποδύθηκε τον παρθενικό θεατρικό του ρόλο για να συνεχίσει δυναμικά με δεκάδες συμμετοχές τόσο σε αγγλικές όσο και σε γαλλικές κινηματογραφικές παραγωγές.

Το 2011 απέσπασε βραβείο Cezar Β΄Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Of Gods and Men».

Πηγή βίντεο: youtube

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε μετά από 67 συνεχόμενους εξορκισμούς. Η «υπόθεση της Ανελίζε» που αναστάτωσε τη Γερμανία και έκρινε τους εξορκιστές ένοχους για φόνο εξ΄αμελείας. Ποια ήταν «τελετή» Rituale Romanum (ηχητικό)

The post Πέθανε ο Hugo Drax: Υπήρξε ένας από τους συμπαθέστερους κακούς του James Bond appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε, Hugo Drax, Υπήρξε, James Bond,pethane, Hugo Drax, ypirxe, James Bond