Πέθανε η μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζάκι. Υπήρξε ακροβάτης, αστρολόγος και παίκτρια του Big Brother

Βαρύ πένθος για τον Σιλβέστερ Σταλόνε καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών η μητέρα του Τζάκι. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω των σόσιαλ μίντια, ο μεγαλύτερος αδερφός του χολιγουντιανού σταρ, Φρανκ. «Πέθανε στον ύπνο της όπως ήθελε», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Η ζωή της ήταν περιπετειώδης και απρόβλεπτη καθώς άλλαξε πολλά επαγγέλματα. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τη γυμναστική και το bodybuilding, αφού ο πρωτοπόρος του bodybuilding

ζούσε με την οικογένειά της και έτσι ανέλαβε την εκγύμναση όλης της οικογένειας. Μάλιστα ήταν η πρώτη γυναίκα που είχε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή για άσκηση και άρση βαρών στην Ουάσινγκτον, και αργότερα άνοιξε ένα γυμναστήριο μόνο για γυναίκες με το όνομα Barbella’s.

Στη συνέχεια δούλεψε ως ακροβάτης, κομμώτρια και χορεύτρια σε nightclub. Όπως αναφέρει η ίδια, το έσκασε από το σπίτι της στα 15 και εργάστηκε ως σχοινοβάτης, σε κρίκους και μπάρες.

Ζούσε σχετικά ήσυχα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Ακόμα και αφού ο Sylvester πρωταγωνίστησε στην ταινία Rocky το 1976 παρέμεινε άγνωστη στο ευρύ κοινό ως μητέρα του. Έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’90 ως… Αστρολόγος και μέντιουμ.

Τα τελευταία χρόνια, η Τζάκι Σταλόνε είχε υποβληθεί σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, κάτι που και η ίδια σχολίαζε δηκτικά, λέγοντας πως πλέον έμοιαζε με «σκίουρο». Σε ηλικία 85 ετών έλαβε μέρος στο βρετανικό Big Brother και μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι με την πρώην σύζυγο του Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπριζίτ Νίλσεν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, έφυγε στην τέταρτη ημέρα, καθώς ήρθε σε σύγκρουση με την πρώην νύφη της από την πρώτη στιγμή, αλλά και με άλλους συμπαίκτες της.

Πηγή βίντεο: youtube

Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας : instagram

Διαβάστε ακόμα: Big Brother. Περιπτώσεις που η «κουλτούρα του βιασμού» δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Στην Ισπανία έβαλαν διαγωνιζόμενη να παρακολουθήσει βίντεο με το βιασμό της…

The post Πέθανε η μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζάκι. Υπήρξε ακροβάτης, αστρολόγος και παίκτρια του Big Brother appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα