Πέταξε το βρέφος στον φωταγωγό και έστειλε μήνυμα στη φίλη της να πάνε για καφέ: «Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις». Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στην 22χρονη φοιτήτρια

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στην 22χρονη φοιτήτρια που ομολόγησε πως πέταξε το νεογέννητο βρέφος, το οποίο πέθανε 12 ώρες μετά τη γέννα, από παθολογικά αίτια, ασιτία και έλλειψη φροντίδας. Η 22χρονη δήλωσε μετανιωμένη και ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της «έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της».

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του νεκρού βρέφους έμεινε έγκυος ενώ σπούδαζε στο ΤΕΙ

της Καλαμάτας, γι’αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, όταν αποκάλυψε στον σύντροφό της την εγκυμοσύνη της, εκείνος εξαφανίστηκε.

Πρώην σύντροφός της κοπέλας αποκάλυψε στο protothema πως η 22χρονη του είπε ότι ήταν έγκυος από έναν νεαρό που γνώρισε στο Facebook.

«Όταν χωρίσαμε κόψαμε επαφές και όταν συνομιλήσαμε μετά από κάποιους μήνες, μου είπε με χαλαρό ύφος ότι είναι έγκυος. Και μάλιστα από έναν νεαρό που τον είχε γνωρίσει το καλοκαίρι μέσω facebook», ανέφερε ο νεαρός και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια της συζήτησής μας, την ρώτησα ευθέως « ο πατέρας του μωρού, γνωρίζει ότι είσαι έγκυος;» και μου λέει : « ναι ,το γνωρίζει αλλά εξαφανίστηκε και με παράτησε» αυτό μου είχε αναφέρει κι από τότε δεν είχαμε καμία συνομιλία».

«Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις»

Φίλη της 22χρονης μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι Epsilon και περιέγραψε τι της έγραψε σε μήνυμα η φίλη της: «Κοίτα θα το πάρεις ήρεμα όμως. Δεν πήγα σχολή γιατί πόναγα. Πήγα στον γιατρό και ήμουν έγκυος τελικά. Κι επειδή ανησύχησα με κράτησε και γέννησα. Της είπα να το δώσουν γιατί δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Πόσα εγκεφαλικά έπαθες; Μόνο εγώ τα κάνω αυτά μέσα σε μία μέρα. Είσαι η μόνη που το ξέρει. Ζεις; Έχω ακόμα λίγη αιμορραγία για αυτό δεν μπορώ να βγω σήμερα. Να βγούμε αύριο. Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις».

Η 22χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, μετά από προθεσμία που έλαβε από την 15η Τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

The post Πέταξε το βρέφος στον φωταγωγό και έστειλε μήνυμα στη φίλη της να πάνε για καφέ: «Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις». Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στην 22χρονη φοιτήτρια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέταξε, Ξεφούσκωσα, Ποινική, 22χρονη,petaxe, xefouskosa, poiniki, 22chroni