Πατέρας χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο δασκάλα γιατί δεν τον άφησε να πάρει το παιδί από το σχολείο. Υπήρχε δικαστική απόφαση σε βάρος του και συνελήφθη

Επίθεση από τον πατέρα ενός παιδιού που βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του δέχθηκε μια δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στη Νέα Χώρα Χανίων.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα λίγη ώρα αφότου είχε τελειώσει το ωράριο του ολοήμερου τμήματος.

Ο πατέρας ενός μαθητή πήγε στο σχολείο για να τον πάρει, όμως, η δασκάλα που ήταν υπεύθυνη του τμήματος γνώριζε πως υπήρχε δικαστική απόφαση που του επιβάλλει περιοριστικά μέτρα σε σχέση με το παιδί, καθώς είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Η

εκπαιδευτικός δεν του επέτρεψε να παραλάβει το παιδί και τότε εκείνος βιαιοπράγησε εναντίον της χτυπώντας την στο κεφάλι.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σχολείο και συνέλαβε τον 38χρονο πατέρα στο πλαίσιο στο αυτοφώρου. Η δασκάλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις.

Ακολούθως, η 54χρονη εκπαιδευτικός πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του γονέα, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

The post Πατέρας χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο δασκάλα γιατί δεν τον άφησε να πάρει το παιδί από το σχολείο. Υπήρχε δικαστική απόφαση σε βάρος του και συνελήφθη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα