Παραμένουν στη φυλακή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύμφωνα με απόφαση Τούρκου Εισαγγελέα. Απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης

Προφυλακισμένοι παραμένουν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία, σύμφωνα με απόφαση του Τούρκου εισαγγελέα.

Όπως μετέδωσαν οι εφημερίδες Sabah και Yeni Akit, απορρίφθηκε από το δικαστήριο το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατέθεσαν οι δικηγόροι τους.

Ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης θα συνεχίζουν να κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη

μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Βάρνας, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κάλεσε την Τουρκία να επιλύσει το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών πριν από το ορθόδοξο Πάσχα . «Θα ήταν επιθυμητό να γίνει αυτό πριν το ορθόδοξο Πάσχα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» είπε ο Γιούνκερ.

The post Παραμένουν στη φυλακή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύμφωνα με απόφαση Τούρκου Εισαγγελέα. Απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα