Παραδόθηκε στις αρχές ο παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν. Κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Ποια αναμένεται να είναι η ποινή του

Στο αστυνομικό τμήμα του νότιου Μανχάταν παραδόθηκε ο παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

Η διαδικασία τηρήθηκε επακριβώς, με την λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και φωτογραφιών. Την στιγμή κατέγραψαν πολλά τηλεοπτικά δίκτυα αφού το σκάνδαλο έχει πάρει μεγάλη έκταση ενώ εμπλέκονται ισχυρά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Ο ίδιος χωρίς καμία αμηχανία πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος κρατώντας μερικά βιβλία στα χέρια του.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υπόθεσης αναφέρουν ότι ο 66χρονος θα δικαστεί για την πράξη του βιασμού και εξαναγκασμού για στοματικό σεξ από την οποία ενδεχομένως δεν θα εκτίσει ποινή φυλάκισης. Εκτιμούν ότι η εγγύηση θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο δολάρια και ο ίδιος θα υποχρεωθεί να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιόλι παρακολούθησης αφού παραδώσει το διαβατήριο του.

Με αφορμή το σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουάινστιν δημιουργήθηκε το κίνημα #MeToo μέσα από το οποίο ήρθαν στο φως και άλλα σκάνδαλα επιφανών ανδρών σε εξίσου ισχυρά κυκλώματα

The post Παραδόθηκε στις αρχές ο παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν. Κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Ποια αναμένεται να είναι η ποινή του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou