Πάλεψε με τους ληστές πριν τον πυροβολήσουν. Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την εισβολή κακοποιών σε σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά. Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εισβολή κακοποιών σε σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά, στις 5.15 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας μια από τις εξωτερικές πόρτες. Συναγερμός δεν υπήρχε κι έτσι οι άγνωστοι κινήθηκαν με σχετική ευκολία στο εσωτερικό του σπιτιού.
Ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν ο 52χρονος με τη σύζυγό του.
Ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε τους δύο κουκουλοφόρους και πάλεψε

με τον έναν ο οποίος τον χτύπησε επανειλημμένα με ένα σίδερο στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση δύο φορές στην πλάτη.
Την ώρα του περιστατικού, στο σπίτι βρισκόταν και ο γιός της οικογένειας που κοιμοταν στη σοφίτα.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς», σε κρίσιμη κατάσταση, και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο.
Οι γιατροί κρίνουν την κατάσταση της υγείας του ιδιαιτέρως κρίσιμη καθώς έχουν χτυπηθεί ζωτικά όργανα.
Σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή δίχως να πάρουν κάτι από το σπίτι ενώ αναμένονται και οι καταθέσεις στη συζύγου και του γιου του ζευγαριού που ίσως ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Διαβάστε: Αιματηρή ληστεία σε σπίτι στην Κηφισιά. Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος τον οποίο πυροβόλησαν οι δράστες όταν προσπάθησε να αντιδράσει

The post Πάλεψε με τους ληστές πριν τον πυροβολήσουν. Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την εισβολή κακοποιών σε σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά. Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα