Ομολογία σοκ από τον 27χρονο για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου. Τη χτύπησε με το αυτοκίνητο, την μετέφερε στη σπηλιά και την αποτελείωσε

Ομολόγησε ο 27χρονος αγρότης που ήταν βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Ζούζαν Ίτον στην Κρήτη. Κατέθεσε ότι την χτύπησε με το αυτοκίνητο και την μετέφερε στην σπηλιά για να την αποτελειώσει.

Όπως ανέφερε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων ο φερόμενος ως δράστης που μένει στην Κίσσαμο Χανίων και δουλεύει ως αγρότης και ιδιωτικός υπάλληλος, ανέφερε ότι μόλις είδε την Αμερικανίδα βιολόγο να κάνει τζόκινγκ, τη χτύπησε με το αυτοκίνητό

του. Στη συνέχεια, την έβαλε αναίσθητη στο αγροτικό του και την πήγε στην τοποθεσία όπου εντοπίστηκε αργότερα η άτυχη γυναίκα. Εκεί τη δολοφόνησε, κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη.

Σε ερώτηση των αστυνομικών αν την κακοποίησε σεξουαλικά, το αρνήθηκε αν και αναμένονται οι εξετάσεις DNA. Όπως προκύπτει, οι μώλωπες ήταν από το χτύπημα με το αμάξι ενώ αρνήθηκε την ύπαρξη συνεργού.

Ο 27χρονος, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και είχε προσπαθήσει να καλύψει με κάθε τρόπο το έγκλημα αλλά υπέπεσε σε ένα λάθος, που βοήθησε τις αρχές να τον εντοπίσουν.

Τα ίχνη του αυτοκινήτου του κοντά στο παλιό πολυβολείο φαίνεται πως ήταν και αυτά που «πρόδωσαν» τον 27χρονο, ο οποίος από την αρχή είχε βρεθεί στη λίστα υπόπτων της Ασφάλειας Χανίων, βάσει του ιστορικού και του ψυχολογικού προφίλ του. Μια σειρά από αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στη συνέχεια κατά την ανάκρισή του, οδήγησαν στην ομολογία του εγκλήματος.

Ένα ακόμα λάθος που φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον ήταν το γεγονός ότι είχε μαζί του το κινητό και έτσι ελέγχθηκαν τα σήματα από κινητά στην περιοχή τις ημέρες που εξαφανίσθηκε η 60χρονη.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και αναπαράσταση της δολοφονίας.

The post Ομολογία σοκ από τον 27χρονο για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου. Τη χτύπησε με το αυτοκίνητο, την μετέφερε στη σπηλιά και την αποτελείωσε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα