Οικογενειακή τραγωδία στον Άγ. Δημήτριο: Σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

news247:

Οικογενειακή τραγωδία, ξημερώματα της Πέμπτης μεταξύ δύο αδερφών, μιας γυναίκας 63 ετών και ενός άνδρα 65 ετών, που διέμεναν στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, μέσα στο σπίτι τους επί της οδού Πελοπίδα 35.

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έπειτα από πρόσφατη επέμβαση καρδιάς και φοβούμενος ότι θα άφηνε μόνη της στη ζωή την αδερφή του, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι το οποίο και βρέθηκε στο σημείο.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας φάινεται να είχε εμμονές ότι επρόκειτο να πεθάνει, μαχαίρωσε και σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που πιθανότατα προκύπτουν από σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας δολοφόνος, σκότωσε την αδερφή του για να «μην μείνει μόνη της» μετά τον επικείμενο , κατά τον ίδιο, θάνατό του.

Την έρευνα έχει αναλάβει η διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.Διαβάστε επίσης: Αφγανιστάν: 32 Ταλιμπάν σκοτώθηκαν σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Το άρθρο Οικογενειακή τραγωδία στον Άγ. Δημήτριο: Σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou