Οι διάσημοι που κατάφεραν να βγάζουν εκατομμύρια μέσω instagram. Ο ηθοποιός-έκπληξη στην πρώτη θέση της λίστας πληρώνεται 1 εκατομμύριο ανά δημοσίευση

Στις αρχές Ιουλίου η εταιρεία Hopper HQ, που καταρτίζει διαφημιστικά προγράμματα σε social media, αποκάλυψε τη λίστα των πλουσιότερων του instagram. Η κατάταξη προέκυψε σε συνεργασία με τους ίδιους τους influencers, τα διάφορα brands και τις διαφημιστικές εταιρείες.

Πρώτος στη λίστα φιγουράρει ο Ντουέιν Τζόνσον, που εκτόπισε από την πρώτη θέση την Κάιλι Τζένερ. Ο 48χρονος Ντουέιν -Βράχος- Τζόνσον

έχει χορηγούς μεταξύ άλλων την Apple, το νορβηγικό νερό Voss, την Under Armour, την τεκίλα Teremana. Έχει 188 εκατομμύρια ακόλουθους και εισπράττει περίπου 1.000.000 δολάρια για κάθε ποστ.

Στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά, η 22χρονη Κάιλι Τζένερ κερδίζει 986.000 δολάρια για κάθε ποστ. Με 185 εκατομμύρια φόλουερς, προμοτάρει τη δική της εταιρεία καλλυντικών, αλλά και τις βιταμίνες μαλλιών Sugar Bear. Στα 22 της χρόνια, δεν τα πάει άσχημα επαγγελματικά.

Τρίτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 889.000 για κάθε ποστ. Προμοτάρει το άρωμά του, τη συνεργασία του με τη Nike, κάτι βαλίτσες, κάτι ηλεκτρονικά, αλλά και μια κλινική της Πορτογαλίας που γιατρεύει την τριχόπτωση και τη φαλάκρα.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η ετεροθαλής αδερφή της Κάιλι Τζένερ, Κιμ Καρντάσιαν. Ο άνθρωπος που έκτισε καριέρα μέσα από το instagram, που ήξερε να πουλήσει τον εαυτό του, είναι πολύ εύκολο να πουλήσει προϊόντα. Έχει διαφημίσει από καλλυντικά μέχρι και απορρυπαντικό για ρούχα.

Στην πέμπτη θέση η Αριάνα Γκράντε, που διαφημίζει μεταξύ άλλων εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, καφέδες, ρούχα.

Η Σελίνα Γκόμεζ τερματίζει έκτη με 848.00 δολάρια. Διαφημίζει μεταξύ άλλων, τον εαυτό της, τους δίσκους της και την Puma.

Έβδομη τερματίζει η Beyonce με 770.000 δολάρια ανά ποστ. H τραγουδίστρια ασχολείται με μεγάλα fashion brands, και την adidas, μεταξύ άλλων.

Στην όγδοη θέση ο Τζάστιν Μπίμπερ συνεργάζεται κυρίως με εταιρείες κινητής, αλλά και με τη μάρκα ρούχων που έχει λανσάρει ο ίδιος.

Ένατη η Τέιλορ Σουίφτ με 722.000 δολάρια. Η τραγουδίστρια συνηθίζει να ποστάρει τους δίσκους της, τις συναυλίες της, αλλά και αρώματα και ρούχα.

Δέκατος και τελευταίος στη λίστα ο Νεϊμάρ με 704.000 δολάρια ανά χορηγούμενη δημοσίευση.

The post Οι διάσημοι που κατάφεραν να βγάζουν εκατομμύρια μέσω instagram. Ο ηθοποιός-έκπληξη στην πρώτη θέση της λίστας πληρώνεται 1 εκατομμύριο ανά δημοσίευση appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα