Οι «Δαίμονες των Έγχορδων» με τις ανατρεπτικές διασκευές και την εκρηκτική τους διάθεση. Νέος δίσκος από τους «String Demons» και δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note

Μιά φορά και έναν καιρό ήταν δύο αδέλφια που έπαιζαν βιολί και βιολοντσέλο και τους λέγανε δαίμονες των εγχόρδων. Με έγχορδα , ηλεκτρισμό , τρέλα , ατμόσφαιρα , διάθεση θεατράλε , ορχηστρικά , παιχνίδια , λυρισμό , τραγούδια , υλικό από τον τρίτο τους δίσκο και εκπλήξεις, το Stringdemoνικό παραμύθι συνεχίζεται…!Μετά την κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου «Rise of Strings» από την Minos Emi και την εκρηκτική συνάντησή τους με τον Μίλτο Πασχαλίδη οι String Demons κατεβαίνουν στο περίφημο Μετς! Στο παραμυθένιο Half Note,
για δύο Πέμπτες, 8 και 15 Μαρτίου 2018.‘’Rise of Strings’

Τον Ιανουάριο 2018 κυκλοφόρησε από τη «Minos EMI» ο τρίτος κατά σειρά δίσκος της εναλλακτικής και πρωτότυπης μουσικής μπάντας «String Demons», «Rise of the Strings».
O Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, το «δαιμονικό» ντουέτο εγχόρδων είναι δύο νέοι μουσικοί που με απίστευτο συγχρονισμό μεταξύ τους, με φαντασία στις διασκευές και μείξεις ετερόκλητων τραγουδιών και βέβαια με δικές τους συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από την διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα, θα μας ταξιδέψουν από το ροκ μέχρι την κλασική και την παραδοσιακή μουσική με ευρηματικότητα και έντονη επικοινωνία.
Η περιπέτεια τους στον κόσμο ξεκίνησε από την Αθήνα.
Με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το «Heavy Metal» και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ.
Το αποτέλεσμα είναι μαγικά εκρηκτικό.
Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των «Iron Maiden», των «Queen» , του «Vivaldi», του Βαμβακάρη και πολλών άλλων, εκεί που η «Lady Gaga» θα συναντηθεί με τα Λαικοδημοτικά , οι «Abba» με τα Ποντιακά, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών, οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, οι μουσικές εκπλήξεις και οι συνεχώς καινούριες διασκευές-συνθέσεις που ετοιμάζουν μαγεύουν κάθε ακροατή και η ατμόσφαιρα γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.
Και οι δύο πήραν τα διπλώματα τους με άριστα παμψηφεί και Α ‘Βραβείο, έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς και λάβει ενεργά μέρος σε σεμινάρια μεγάλων δασκάλων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο και σε πολλές άλλες σκηνές και θέατρα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ευρώπη-Κύπρος-Αμερική).
Έχουν δώσει και γράψει μουσική για Ντοκιμαντέρ , τηλεοπτικές εκπομπές, όπως η «Μηχανή του Χρόνου», Θέατρο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.


Στην μέχρι τώρα πορεία τους σαν σχήμα, που ξεκίνησε μόλις το 2014-15, έχουν καταφέρει να σταθούν πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους με τους ανατρεπτικούς-ψυχαγωγικούς δίσκους και τις sold out παραστάσεις τους έχοντας αποκτήσει κιόλας φανατικό κοινό.

Στις 23 Ιουνίου του 2016 κυκλοφόρησε ο δεύτερος stringdemoνικός δίσκος.
Φέρει τον τίτλο » Fear of the Bach » και περιέχει εκρηκτικούς συνδυασμούς της Heavy Metal, της Παραδοσιακής και της Κλασσικής μουσικής! Τον Ιανουάριο του 2018 κυκλοφορεί από την MINOS EMI ο τρίτος τους δίσκος με τίτλο ’. Στα ‘’χνάρια’’ του Fear of the Bach ο δίσκος ‘’Rise of Strings’’ περιέχει ανατρεπτικές διασκευές (Lady Gaga , Beethoven , ΑΒΒΑ κ.α) , μουσική δική τους ,εκρήξεις τρελές αλλά και κατάνυξη, πρωτότυπα τραγούδια , ορχηστρική μουσική, Vivaldi με beat «διάθεση» , ποντιακούς ρυθμούς συνδυασμένους με pop μουσική , κλασική παιδεία με σύγχρονο ηλεκτρισμό.

Στις 8 Μαρτίου πλάι στους Sting Demons θα εμφανιστεί ο Βαγγέλης Μπουντούνης και στις 15 του ίδιου μήνα η Αρετή Κετιμέ

Ακούστε την ανατρεπτική διασκευή του τραγουδιού «Bad Romance»:

Το άρθρο Οι «Δαίμονες των Έγχορδων» με τις ανατρεπτικές διασκευές και την εκρηκτική τους διάθεση. Νέος δίσκος από τους «String Demons» και δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα