Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Ο Μπάιντεν επικράτησε και στην Πενσιλβάνια – Με τους 20 εκλέκτορες της πολιτείας  εξασφαλίζει πλέον 273 εκλεκτορικές ψήφουςΝικητής των αμερικανικών εκλογών αναδείχθηκε ο Τζο Μπάιντεν, μεταδίδουν μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως το Associated Press και το CNN. Όπως μεταδίδουν, ο Μπάιντεν κέρδισε την Πενσιλβάνια, που του έδωσε 20 εκλεκτορικές ψήφους, με αποτέλεσμα να κερδίζει την πλειοψηφία των εκλεκτόρων.

BREAKING:

Joe Biden wins Pennsylvania. #APracecall at 11:25 a.m. EST. #Election2020 https://t.co/lGfinjTqT4

— AP Politics (@AP_Politics) November 7, 2020

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του CNN, ο Μπάιντεν με τις 20 ψήφους εκλεκτόρων της Πενσιλβάνια έχει συγκεντρώσει 273 εκλέκτορες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του AP, ο Μπάιντεν συγκέντρωσε με τους εκλέκτορες της Πενσιλβάνια 284. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως ξεπέρασε τους 270 που απαιτούνται για τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Τζιλ Μπάιντεν. Η γυναίκα που στάθηκε στον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ, όταν έχασε τη σύζυγο και την κόρη του σε τροχαίο. Γιατί αρνήθηκε 4 φορές να τον παντρευτεί

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν διετέλεσε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπό τον Μπαράκ Ομπάμα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι διακυβεύεται η «ψυχή του έθνους» και υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει να θεραπεύσει μια χώρα που έχει καταστραφεί από την προεδρία του Τραμπ.

Καθόλη τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι διακυβεύεται η «ψυχή του έθνους» και υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει να θεραπεύσει μια χώρα που έχει καταστραφεί από την προεδρία του Τραμπ.

Διαβάστε επίσης: Φρανκλίνος Ρούσβελτ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ που η μητέρα του τον έντυνε με γυναικεία ρούχα. Κόντεψε να πεθάνει από πολυομυελίτιδα και ζήτησε να «τον κρίνουν από τους εχθρούς που έκανε».

The post Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ! appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα