«Ο κορωνοϊός είναι λιγότερο φονικός από τη γρίπη» λέει τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ. Σάλος από το μοντάζ σε βίντεο για να κρύψουν ότι βήχει- Ανοίγει η ψαλίδα υπέρ του Τζο Μπάιντεν

Με 16 μονάδες διαφορά προηγείται ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν έναντι του πολιτικού του αντιπάλου του για την προεδρία των ΗΠΑ σε δημοσκόπηση του CNN που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη μετά το πρώτο προεδρικό debate και μετά την ανακοίνωση ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έχει μολυνθεί από τη νόσο Covid- 19.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, το 57% των ερωτηθέντων στηρίζει Μπάιντεν ενώ το 41% τον Τραμπ. Oι ψηφοφόροι δείχνουν τον προτιμούν σε σημαντικά θέματα, όπως την διαχείριση της πανδημίας (59% προτιμούν τον Μπάιντεν ενώ το 38% τον Τραμπ), την υγειονομική περίθαλψη (59% ψηφίζουν Μπάιντεν και 39% τον Τραμπ) τη φυλετική ανισότητα στην Αμερική (62% υπέρ του Μπάιντεν έναντι 36% υπέρ του Τραμπ), το θέμα των υποψηφιοτήτων στο Ανώτατο Δικαστήριο (57% υπέρ του Μπάιντεν, 41% υπέρ του Τραμπ).

Στο σημείο που κλείνει η ψαλίδα είναι ο τομέας της οικονομίας. Το 50% πιστεύει ότι ο Μπάιντεν θα είναι καλύτερος ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον Τραμπ είναι 48%.

«Είναι λιγότερο φονικός από τη γρίπη, ο κορωνοϊός» υποστηρίζει αυτή την φορά ο Τραμπ

Την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ «ξαναχτύπησε» στο τουίτερ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε αμετανόητος γράφοντας για τον κορωνοϊό ότι «είναι πολύ λιγότερο φονικός σε ορισμένους πληθυσμούς». Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί η Αμερική «να κλείσει» λόγω της πανδημίας. «Όχι, μάθαμε να ζούμε με τη γρίπη, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό» σημείωσε.

Flu season is coming up! Many people every year, sometimes over 100,000, and despite the Vaccine, die from the Flu. Are we going to close down our Country? No, we have learned to live with it, just like we are learning to live with Covid, in most populations far less lethal!!!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 6, 2020

Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου προκάλεσε την αντίδραση του Twitter, το οποίο «μπάναρε» το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ, λόγω «παραπλανητικής πληροφόρησης». Το ίδιο μήνυμα «κόπηκε» και στο Facebook. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Στην προηγούμενη περίπτωση, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος αντέδρασε με απειλές για κλείσιμο ή περιορισμό των social media και για σαρωτικούς φορολογικούς ελέγχους.

Νωρίτερα, τον γύρο του Διαδικτύου έκανε ένα βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Τραμπ και στο οποίο είναι εμφανές πως έχει γίνει μοντάζ, ώστε να κοπεί στιγμιότυπο, κατά το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ βήχει, ενώ μιλά.

Πηγή βίντεο: youtube- Bloomberg

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: Βγήκε έξω από το νοσοκομείο ο Τραμπ και σόκαρε τους επιστήμονες. «Βγείτε έξω, μη φοβάστε» είπε στους αμερικανούς. Έβγαλε επιδεικτικά τη μάσκα ενώ ακόμα νοσεί

The post «Ο κορωνοϊός είναι λιγότερο φονικός από τη γρίπη» λέει τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ. Σάλος από το μοντάζ σε βίντεο για να κρύψουν ότι βήχει- Ανοίγει η ψαλίδα υπέρ του Τζο Μπάιντεν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα