Ο Κιμ ζήτησε για πρώτη φορά συγνώμη. Βορειοκορεάτες έκαψαν Νοτιοκορεάτη αφού τον πυροβόλησαν 10 φορές

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε για πρώτη φορά συγνώμη από τη Σεούλ, για τον θάνατο πολίτη της Νότιας Κορέας από πυρά στρατιωτών της χώρας του, χαρακτηρίζοντας το συμβάν «απροσδόκητο και επαίσχυντο» και εκφράζοντας τη λύπη του που απογοήτευσε τον πρόεδρο Μουν Τζε Ιν και τους Νοτιοκορεάτες.

Στην επιστολή που έστειλε στο γραφείο του προέδρου Μουν, το υπουργείο της Βόρειας Κορέας, που είναι επιφορτισμένο με τις διασυνοριακές σχέσεις, παραδέχεται ότι ο άτυχος πολίτης, ο οποίος εργαζόταν στην υπηρεσία αλιευμάτων, πυροβολήθηκε πάνω από δέκα φορές καθώς είχε

εισέλθει στα χωρικά ύδατα της άλλης χώρας.

Στη συνέχεια οι στρατιώτες περιέλουσαν το πτώμα του με πετρέλαιο και το έκαψαν, στο πλαίσιο των μέτρων που έχει λάβει η Πιονγιάνγκ για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης: Η «αχίλλειος πτέρνα» του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι η σύζυγός του. Η μυστηριώδης γυναίκα που δεν γνωρίζει κανείς την ηλικία της, είχε εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο πριν γίνει Πρώτη Κυρία …

The post Ο Κιμ ζήτησε για πρώτη φορά συγνώμη. Βορειοκορεάτες έκαψαν Νοτιοκορεάτη αφού τον πυροβόλησαν 10 φορές appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα