Ο εξαδάκτυλος άνδρας με τα «τέλεια άκρα». Ζει στην Κούβα και χαίρεται να φωτογραφίζεται με τους τουρίστες. Ποια ήταν η αντίδραση του γιατρού του Φιντέλ Κάστρο όταν τον εξέτασε

«Μια μέρα όταν ήμουν στο δημοτικό σχολείο, ένας δάσκαλος με ρώτησε πόσα μας κάνει πέντε και πέντε; Ήμουν πολύ νέος, κάπως ντροπαλός, και δεν είπα τίποτα. Μου είπε τότε να μετρήσω πόσα δάχτυλα και του απάντησα 12. Ο δάσκαλος ήταν λίγο αναστατωμένος, αλλά ήταν η αλήθεια».

Το ψευδώνυμο του Yoandri Hernandez Garrido προέρχεται από τα έξι τέλεια σχηματισμένα δάχτυλα σε κάθε ένα από τα χέρια του και τα πόδια του. Σύμφωνα με το CBS, ο Hernandez είναι περήφανος για τα πρόσθετα δάκτυλά του και νιώθει ευλογημένος, λέγοντας ότι είναι ικανός να ζήσει σκαρφαλώνοντας σε φοίνικες για να κόψει καρύδες

και βγάζοντας φωτογραφίες σε αυτή την ανατολική κουβανέζικη πόλη, που είναι δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες.

Γνωστή ως polydactyly, η κατάσταση του Hernandez είναι σχετικά συχνή, αλλά είναι σπάνιο για κάποιον άνθρωπο τα επιπλέον δάκτυλα να εφαρμόζουν τέλεια. Όποιος κοίταζε γρήγορα τα χέρια του, θα δυσκολευόταν να παρατηρήσει κάτι διαφορετικό αν δεν σταματούσε και άρχισε να τα μετράει. Ο Ερνάντεζ δήλωσε ότι όταν ήταν μικρό αγόρι, τον επισκέφθηκε ένας διάσημος Κουβανός ορθοπεδικός, ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους γιατρούς του Φιντέλ Κάστρο, και τόνισε ότι σε όλα του τα ταξίδια που είχε κάνει, δεν είχε δει ποτέ αντίστοιχη περίπτωση τόσο καλά διαμορφωμένης polydactyly.

«Από τότε που ήμουν νέος, κατάλαβα ότι ήταν ένα προνόμιο να έχω 24 δάκτυλα. Κανένας δεν έχει κάνει ποτέ διακρίσεις εναντίον μου γι ‘αυτό». «Αντίθετα, οι άνθρωποι με θαυμάζουν και είμαι πολύ περήφανος, έχω ένα εκατομμύριο φίλους, ζω καλά».

The post Ο εξαδάκτυλος άνδρας με τα «τέλεια άκρα». Ζει στην Κούβα και χαίρεται να φωτογραφίζεται με τους τουρίστες. Ποια ήταν η αντίδραση του γιατρού του Φιντέλ Κάστρο όταν τον εξέτασε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζει, Κούβα, Ποια, Φιντέλ Κάστρο,zei, kouva, poia, fintel kastro