«Ο Έρντογάν πέταξε την επιστολή Τραμπ στα σκουπίδια» αποκαλύπτουν οι σύμβουλοι του Τούρκου προέδρου, σύμφωνα με το CNN Turk

Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την τουρκική εισβολή στη Συρία. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, που επικαλείται το CNN Turk, η αντίδραση του Τούρκου προέδρου στην επιστολή του Αμερικανού ομόλογού του, ήταν να την απορρίψει.

«Ο Ερντογάν απέρριψε την επιστολή του Τραμπ και την πέταξε στα σκουπίδια. Η καλύτερη απάντηση στην επιστολή ήταν η «Επιχείρηση Πηγή Ειρήνης» αναφέρουν οι σύμβουλοι του Τούρκου

Προέδρου. Οι ίδιοι αξιωματούχοι έλεγαν χαρακτηριστικά ότι η καλύτερη απάντηση στην επιστολή Τραμπ ήταν ότι την ίδια ημέρα -το απόγευμα της 9ης Οκτωβρίου- ξεκίνησε η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία.

Την επιστολή Τραμπ στον Ερντογάν αποκάλυψε δημοσιογράφος του Fox Business Networ. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Trish Regan, με ανάρτησή της στο Twitter, πήρε στα χέρια της την επιστολή αυτή που φέρεται να έστειλε στις 9 Οκτωβρίου του 2019 ο Αμερικανός πρόεδρος στον Τούρκο ομόλογό του. Ο Λευκός Οίκος φέρεται να επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα της επιστολής σε πολλούς ρεπόρτερ, σύμφωνα με τον Guardian.

Με πληροφορίες από Reader

The post «Ο Έρντογάν πέταξε την επιστολή Τραμπ στα σκουπίδια» αποκαλύπτουν οι σύμβουλοι του Τούρκου προέδρου, σύμφωνα με το CNN Turk appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα