Ο… Αδόλφος Χίλτερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια. Ο πολιτικός που πήρε το όνομά του από τον ναζιστικό ηγέτη αλλά δεν έχει κάποιο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία

Ένας πολιτικός με το όνομα… Αδόλφος Χίτλερ κέρδισε μία θέση στις εκλογές της Ναμίμπια. Δεν πρόκειται για απόγονο του «Φύρερ» αλλά για απλή συνωνυμία.

«Ο πατέρας μου μού έδωσε το όνομα αυτού του άνδρα. Μάλλον δεν είχε καταλάβει τι πρέσβευε ο Αδόλφος Χίτλερ» ανέφερε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε ότι ως παιδί το θεωρούσε «ένα φυσιολογικό όνομα».

Το πλήρες όνομά του είναι Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα και όπως λέει ο ίδιος δεν έχει κάποιο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία. Συνήθως τον φωνάζουν Αδόλφο. Ο ίδιος προτιμά να συστήνεται ως Αδόλφος

Ουνόνα, ενώ τονίζει ότι μάλλον είναι αργά για να αλλάξει επισήμως το όνομά του, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Daily Mail.

O ίδιος συγκέντρωσε ποσοστό 85% στην πρώην γερμανική αποικία καθώς ψηφίστηκε από 1.196 συμπολίτες του. Όσον αφορά το κόμμα του συγκέντρωσε 57% σε ολόκληρη τη χώρα ενώ το 2015 είχε συγκεντρώσει το 83% των ψήφων.

Μιλώντας στη Bild τόνισε ότι εξελέγη με το κόμμα SWAPO που κυβερνά τη χώρα από τη στιγμή της ανεξάρτησίας της από τη Νότια Αφρική το 1990. Ξακαθάρισε μάλιστα ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία.

Adolf Hitler wins election in Namibia: Politician named after Nazi leader sweeps to victory https://t.co/NzTUcR1XqB

Daily Mail Online (@MailOnline) December 3, 2020

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: Daily Mail

Διαβάστε ακόμα: O Άγγλος στρατιώτης που ο Χίτλερ είχε ισχυριστεί ότι του χάρισε τη ζωή στον Α’ Παγκόσμιο. Η διάσωση έγινε πίνακας που είχε στην κατοχή του ο Αδόλφος. Γιατί αμφισβητείται η ιστορία

The post Ο… Αδόλφος Χίλτερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια. Ο πολιτικός που πήρε το όνομά του από τον ναζιστικό ηγέτη αλλά δεν έχει κάποιο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα