Ντελιβεράς έκλεψε εμβόλιο για τον κορονοϊό από εμβολιαστικό κέντρο. Συνελήφθη, αλλά το μπουκαλάκι δεν βρέθηκε στην κατοχή του

Συνελήφθη 45χρονος ντελιβεράς που φέρεται να έκλεψε εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη, μισή ώρα μετά τις 4 το απόγευμα, ο 45χρονος πήγε να παραδώσει μία παραγγελία με καφέδες στο Κέντρο Υγείας στην Αγία Παρασκευή, επί της Λ. Μεσογείων 454.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Όταν

πήγε την παραγγελά λέγεται πως είδε μπροστά του ένα ανοιχτό μπουκαλάκι εμβολίου, έτοιμο προς χρήση και το πήρε, για άγνωστους λόγους΄, αφού δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μετά με ασφάλεια.

Το προσωπικό ανακάλυψε πως έλειπε το μπουκαλάκι και ενημέρωσε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έτσι εντοπίστηκε ο 45χρονος και συνελήφθη για κλοπή. Στην κατοχή του δεν βρέθηκε το μπουκαλάκι.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

Την Τετάρτη 14 Απριλίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

The post Ντελιβεράς έκλεψε εμβόλιο για τον κορονοϊό από εμβολιαστικό κέντρο. Συνελήφθη, αλλά το μπουκαλάκι δεν βρέθηκε στην κατοχή του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα