Νόμιμα τα περιοριστικά μέτρα για τις Εκκλησίες για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά. Το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές πολιτών. Δεν προσέφυγε τελικά η Εκκλησία για τα Θεοφάνια

Απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας τις προσφυγές πολιτών που ζητούσαν να μην ισχύσουν οι περιορισμοί στον αριθμό των πιστών εντός των εκκλησιών λόγω κορωνοϊού κατά τις ιερές ακολουθίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ειδικότερα, η Ολομέλεια του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με πρόεδρο την Μάιρη Σαρπ για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας οι οποίοι ανάγονται στην αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορονοιού, απέρριψε τις αιτήσεις αναστολών των τριών πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί

ότι σήμερα δεν κατατέθηκε καμιά προσφυγή στο ΣτΕ από την πλευρά της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με την κυβερνητική απόφαςη οι Ιεροί Ναοι να παραμείνουν κλειςτοί για τους πιςτούς κατά την εορτή των Θεοφανίων.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε στη ΜτΧ: Ο μουσικός που συνόδευσε εθελοντικά τα αμερικανικά στρατεύματα στον Β’ Παγκόσμιο. Ο Γκλεν Μίλερ, που σκοτώθηκε με αεροπλάνο το 1944 και οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν διευκρινίστηκαν ποτέ

The post Νόμιμα τα περιοριστικά μέτρα για τις Εκκλησίες για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά. Το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές πολιτών. Δεν προσέφυγε τελικά η Εκκλησία για τα Θεοφάνια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα