Νέο βίντεο ντοκουμέντο για το θανατηφόρο τροχαίο με θύματα μια μητέρα και την 3χρονη κόρη της. Τι λέει η οδηγός του προπορευόμενου βαν και ένας αυτόπτης μάρτυρας

Σοκαρισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή στις Μοίρες Ηρακλείου, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα από το νέο τροχαίο δυστύχημα με θύματα μια 37χρονη μητέρα και τη δύο ετών κορούλα της. Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση του φορτηγού με το αυτοκίνητο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μητέρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε με ένα

αγροτικό αυτοκίνητο. Η 37χρονη η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μόλις φύγει από το σπίτι του πατέρα της, προσπάθησε τότε να στρίψει αριστερά σε διασταύρωση, χωρίς να έχει πιθανότατα ορατότητα αφού μπροστά της ήταν ένα μικρό φορτηγό. Εκείνη τη στιγμή ένα αγροτικό έρχεται από τον κάθετο δρόμο, στρίβει αριστερά με ταχύτητα, και παρασύρει το αμάξι της 37χρονης.

«Το φορτηγό έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Δεν είχα δει ότι υπήρχε αυτοκίνητο πίσω από εμένα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν της Όλγας το αυτοκίνητο. Έφυγα γιατί ήμουν συγκλονισμένη» λέει αποκλειστικά στο MEGA η οδηγός του αυτοκινήτου που προπορευόταν αυτού της 37χρονης.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Από την πλευρά του ο Μανώλης Στιβακτάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος στο σημείο του ατυχήματος ανέφερε ότι στην αρχή όλοι έτρεξαν να δώσουν βοήθεια στον οδηγό του φορτηγού, δεν γνώριζαν ότι υπήρχε και άλλο όχημα.«Την ώρα που αντικρίσαμε την 37χρονη και το κοριτσάκι δεν έδωσαν σημεία ζωής» τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε:
«Βρήκα το κινητό της 37χρονης και κάλεσα την μητέρα της από τις τελευταίες κλήσεις».

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της αστυνομικού πήγαινε στο σημείο γιατί είχε ακούσει τον τρομερό θόρυβο.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

Entries Navigation

The post Νέο βίντεο ντοκουμέντο για το θανατηφόρο τροχαίο με θύματα μια μητέρα και την 3χρονη κόρη της. Τι λέει η οδηγός του προπορευόμενου βαν και ένας αυτόπτης μάρτυρας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα