Νέο προπαγανδιστικό βίντεο των Τούρκων: » Το Oruc Reis σκανάρει τις θάλασσές μας» – «Είμαστε έτοιμοι για όλα» τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού τύπου

Νέο βίντεο από το εσωτερικό του «Oruc Reis» πόσταρε η τουρκική πλευρά.

Το βίντεο ανέβασε στο Twitter ο υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ. Στο βίντεο έχει γίνει η απαραίτητη επεξεργασία, έχει ντυθεί με επιβλητική μουσική, ενώ παράλληλα ακούγονται και δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

«Φυσικά δεν θα συναινέσουμε σε προσπάθεια να μας φυλακίσει στις παραλίες μας μέσω νησιών μερικών τετραγωνικών χιλιομέτρων, αγνοώντας ένα γιγάντιο κομμάτι γης 780 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, όπως η Τουρκία. Καμία χώρα στον

κόσμο δεν θα υποκύψει σε μία τέτοια παράλογη και αβάσιμη απαίτηση», ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Φατίχ Ντονμέζ στον λογαριασμό του στο Twiter, με το βίντεο μέσα από το «Oruc Reis», έγραψε: «Βήμα βήμα στη Μεσόγειο. Το »Oruc Reis» σκανάρει τις θάλασσές μας. Μέχρι τις 23 Αυγούστου, συνολικά 1.750 χλμ. σεισμικών καλωδίων θα ποντιστούν στη Μεσόγειο για δισδιάστατη σεισμική έρευνα. Είθε η πορεία σου να είναι ανοιχτή και η ενέργειά σου να είναι υψηλή».

Διαβάστε επίσης: Το Σισμίκ, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο υπόγειος ρόλος των Αμερικανών. Δείτε όλο το ιστορικό της κρίσης το 1987 στο Αιγαίο. Η απειλή του πολέμου και η επιδρομή στα σούπερ μάρκετ (βίντεο) ..

Adım adım Akdeniz.

Oruç Reis denizlerimizin röntgenini çekiyor.

23 Ağustos’a kadar toplam 1.750 kilometre 2 boyutlu sismik araştırma için streamer(sismik kablo) Akdeniz’e indi.

Yolunuz açık, enerjiniz yüksek olsun. pic.twitter.com/Kpp2FP69fN

— Fatih Dönmez (@fatih_donmez) August 12, 2020

 Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας πόσταρε χθες ένα άλλο βίντεο, συνεχίζοντας την προπαγάνδα του, το οποίο δείχνει το «Oruc Reis» να πλέει συνοδεία 5 τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου: «Είμαστε έτοιμοι για όλα»

Στα πρώτα θέματα, για δεύτερη ημέρα στις τουρκικές εφημερίδες εξακολουθεί να είναι ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην Μεσόγειο και οι κινήσεις του Oruc Reis.

Οι τουρκικές- φιλοκυβερνητικές εφημερίδες μάλιστα σήμερα αναφέρουν ότι η Τουρκία είναι «έτοιμη για όλα»! «Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της και είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα και για σύγκρουση», γράφει η YENI SAFAK.

«H Τουρκία επιθυμεί μια δίκαιη λύση στη Μεσόγειο με τη συνάντηση όλων των χωρών της περιοχής. Όμως είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της και είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα και για σύγκρουση. Το Ορούτς Ρείς θα κάνει έρευνες σε 16 οικόπεδα που περιλαμβάνουν και τα 7 στα σύνορα του Τουρκο-Λιβυκού Μνημονίου. Το πλοίο που κινείται με ταχύτητα 8 χιλιομέτρων την ώρα θα συγκεντρώσει στοιχεία για τα πλούσια κοιτάσματα αερίου και πετρελαίου. Μια άλλη αποστολή του είναι να συγκεντρώσει δεδομένα που είναι απαραίτητα για τον καθορισμό της ΑΟΖ Τουρκίας στα δυτικά όρια», γράφει η εφημερίδα.

Η εφημερίδα ΗURRIYET, κάνει λόγο για «ελληνικό θέατρο στη Μεσόγειο». «Η Τουρκία δεν υποχώρησε κι έκανε αυτό που είπε. Το Ορούτς Ρείς έφτασε στο νοτιοδυτικό άνοιγμα της Κύπρου για να κάνει έρευνες», γράφει

Διαβάστε επίσης: «Βυθίσατε το Χόρα». Η ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, που σημάδεψε την ελληνοτουρκική κρίση του 1976. Ήταν σε συνεννόηση με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ή όχι; (βίντεο) …

Η εφημερίδα SABAH, γράφει ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα μιλήσει αυτή την εβδομάδα με την Γερμανίδα καγκελάριο.

Μετά το κάλεσμα του για σύνοδο για τη Μεσόγειο, αυτή την εβδομάδα θα μίλησεi τηλεφωνικά με την Μέρκελ. Στην τηλεφωνική συνομιλία θα τεθεί, το ζήτημα της πρόσκλησης του Ερντογάν προς τις χώρες της Μεσογείου με τη δήλωση «ελάτε να βρούμε μια φόρμουλα που να ικανοποιεί όλους», αλλά και η στάση της Ελλάδας.

The post Νέο προπαγανδιστικό βίντεο των Τούρκων: » Το Oruc Reis σκανάρει τις θάλασσές μας» – «Είμαστε έτοιμοι για όλα» τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού τύπου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Τούρκων, Oruc Reis, – Είμαστε,neo, tourkon, Oruc Reis, – eimaste