Νεκρή η 20χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια. Φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι

Nεκρή βρέθηκε στη Μόσχα η 20χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια, σύμφωνα με ανακοίνωση του προπονητή της, Αντρέι Χεκάλο.

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, η 20χρονη Αυστραλή αθλήτρια (με καταγωγή από τη Ρωσία) πιθανότατα έδωσε τέλος στη ζωή της, πηδώντας από ένα παράθυρο. Ο προπονητής της ανέφερε ότι η εκλιπούσα υπέφερε από κατάθλιψη, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο διαγνώστηκε με επιληψία και αποφάσισε να διακόψει την καριέρα της. Η Αλεξαντρόφσκαγια, με παρτενέρ τον Χάρλεϊ Γουίντσορ, είχε αναδειχθεί

το 2017 πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία νέων.

Ένα χρόνο αργότερα, το δίδυμο συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, καταλαμβάνοντας τη 18η θέση. Ο Γουίντσορ, μάλιστα, έγινε ο 1ος Αβορίγινας αθλητής που μετείχε σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ. Η αθλήτρια που προσέλαβε μπράβο για να σπάσει στα αποδυτήρια τα πόδια της αντιπάλου της ώστε να κερδίσει τον τίτλο (βίντεο) …

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο παρτενέρ της 20χρονης Αυστραλής αθλήτριας εξέφρασε τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό της Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Words can not describe how I feel right now, I am devastated and sick to my core about the sad and sudden passing of Katia. The amount we had achieved during our partnership is something I can never forget and will always hold close to my heart. This news is something you can never prepare for. Rest In Peace Katia.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harley Windsor (@h_d22) στις 18 Ιούλ, 2020 στις 2:44 πμ PDT

The post Νεκρή η 20χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια. Φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρή, 20χρονη, Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια, Φέρεται,nekri, 20chroni, ekaterina alexantrofskagia, feretai