Νέα Σμύρνη. Αναγνωρίστηκε και συνελήφθη ο επιδειξίας που παρενόχλησε κοπέλα. Ερευνάται η εμπλοκή του σε παρόμοια περιστατικά

Στα χεριά της Αστυνομίας βρίσκεται  ο επιδειξίας, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολούθησε κοπέλα στη Νέα Σμύρνη μέχρι και την είσοδο της πολυκατοικίας της με το μόριό του έξω. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και ερευνάται η εμπλοκή του σε παρόμοια περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Έλληνας, το πρόσωπο του οποίου καταγράφηκε από το κύκλωμα ασφαλείας της πολυκατοικίας, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης. Η νεαρή γυναίκα αναγνώρισε το πρόσωπο του υπόπτου και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, βάσει της οποίας θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Κάντε

κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης κατήγγειλε η ίδια η νεαρή κοπέλα, καθώς ανήρτησε από την κάμερα ασφαλείας βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook με το παρακάτω σχόλιο: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Νέα Σμύρνη. Αναγνωρίστηκε και συνελήφθη ο επιδειξίας που παρενόχλησε κοπέλα. Ερευνάται η εμπλοκή του σε παρόμοια περιστατικά appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα