Νεα εκδοχή για το τροχαίο στη Λιοσίων: Ο νεαρός οδηγός «δανείστηκε» την BMW από πλυντήριο αυτοκινήτων για να κάνει βόλτα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δράστης του τροχαίου είναι ένας 18χρονος.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος το είχε αφήσει σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Λιοσίων όταν ξαφνικά είδε από το GPS ότι το αυτοκίνητό του βρισκόταν εν κινήσει στο Φάληρο και ακολούθως στο Σύνταγμα. Άμεσα, ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές για την «κλοπή» του ΙΧ, δίνοντας μάλιστα την ακριβή τοποθεσία που κινούνταν.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε

τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο νεαρός δεν ήταν κλέφτης, αλλά ανιψιός του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου. Μόλις είδε την πολυτελή BMW εντυπωσιάστηκε και αποφάσισε να κάνει μια βόλτα, η οποία κατέληξε σε καταδίωξη.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μόλις εντόπισαν το ΙΧ άρχισαν να καταδιώκουν τον οδηγό ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω σε δύο διερχόμενους μοτοσικλετιστές, τραυματίζοντάς τους ευτυχώς ελαφρά. Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μη συγκρουσθεί με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Νεα εκδοχή για το τροχαίο στη Λιοσίων: Ο νεαρός οδηγός «δανείστηκε» την BMW από πλυντήριο αυτοκινήτων για να κάνει βόλτα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεα, Λιοσίων, ́ς ́στηκε, BMW ́ ́ριο ́των, ́λτα,nea, liosíon, ́s ́stike, BMW ́ ́rio ́ton, ́lta