Μυστήριο με το θάνατο 44χρονης μάνας τριών παιδιών. Το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι. Ήταν εξαφανισμένη από τα Θεοφάνια. Τι ερευνούν οι αρχές

news247:

Ένα αυτοκίνητο, με το πτώμα μίας γυναίκας στο εσωτερικό του, εντόπισαν δίπλα στην λίμνη Τριχωνίδα πυροσβέστες με τη βοήθεια σκύλου.

Πρόκειται για μια γυναίκα 44 χρόνων, μητέρας δύο παιδιών, η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι των Θεοφανείων από την Κατοχή Αιτωλικού.

Η γυναίκα, που είχε μεγαλώσει μόνη της τρία παιδιά, καθώς ο πατέρας τους είχε πεθάνει, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία πριν εξαφανιστεί, με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού ενώ το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Την δήλωση εξαφάνισής της έκανε στην επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού η μία από τις ενήλικες κόρες της. Στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με το πτώμα γυναίκας, μεταβαίνει κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου και ιατροδικαστής για διαπιστωθεί πρώτα απ’ όλα αν πρόκειται για την αγνοούμενη και βεβαίως για να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου της.

Το άρθρο Μυστήριο με το θάνατο 44χρονης μάνας τριών παιδιών. Το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι. Ήταν εξαφανισμένη από τα Θεοφάνια. Τι ερευνούν οι αρχές δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα