Μητέρα στη Βιέννη αφού λέγεται πως σκότωσε τα τρία παιδιά της, κάλεσε την Αστυνομία απειλώντας πως θα αυτοκτονήσει. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της μητέρας που φέρεται να σκότωσε τα τρία παιδιά της, τόσο στην Αυστρία όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η αυστριακή αστυνομία ερευνά τον θάνατο τριών κοριτσιών, ανάμεσά τους και ένα βρέφος, σε μια κατοικία της Βιένης.

Μια γυναίκα 31 ετών κάλεσε την αστυνομία στις 5.20 τοπική ώρα το πρωί της 17ης Οκτωβρίου λέγοντας ότι σκότωσε τα παιδιά της και ότι θέλει να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών της Βιέννης.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα

στη συνοικία Ντόναουσταντ της πόλης και συνέλαβαν μια γυναίκα, η οποία είχε αυτοτραυματιστεί. Στο σημείο βρέθηκαν πράγματι τα πτώματα τριών παιδιών ηλικίας 9 και 3 και ενός βρέφους οκτώ μηνών.

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να καταβληθούν προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, αλλά απεβίωσε.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αξιωματούχοι θα αποφανθούν αν η γυναίκα είναι σε θέση να ανακριθεί.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Η μυστηριώδης εξαφάνιση της 24χρονης Έιμυ από κρουαζιερόπλοιο στη μέση του Ατλαντικού. 7 χρόνια αργότερα οι δικοί της έλαβαν φωτογραφία ιερόδουλης που της έμοιαζε

The post Μητέρα στη Βιέννη αφού λέγεται πως σκότωσε τα τρία παιδιά της, κάλεσε την Αστυνομία απειλώντας πως θα αυτοκτονήσει. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα