Μιανμάρ. Γυμνάστρια χωρίς να το καταλάβει κατέγραψε το πραξικόπημα ενώ έκανε τις ασκήσεις της. Το βίντεο έγινε viral

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο με μια νεαρή κοπέλα στη Μιανμάρ να κάνει αερόμπικ στο ρυθμό του ινδονησιακού τραγουδιού «Ampun Bang Jago» την ώρα που στη χώρα της ήταν σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα. Ωστόσο η ίδια φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στο φόντο της.

A viral video of a woman doing aerobics class to the tune of Indonesian hit song “Ampun Bang Jago” in Myanmar, apparently without realizing a military convoy arriving at parliament behind her and a military coup happening.
ht @Vinncent pic.twitter.com/mK4UYUp0Gv

— Yenni Kwok (@yennikwok) February 2, 2021

Το βίντεο δείχνει την κοπέλα ντυμένη με μαύρο κολάν, σορτσάκι, κίτρινο μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια να κάνει αμέριμνη την γυμναστική της με φόντο ένα στρατιωτικό κομβόι να κατευθύνεται στο κοινοβούλιο της χώρας.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Η Khing Hnin Wai, σύμφωνα με το προφίλ της στο Facebook, είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής που εργάζεται στο Υπουργείο Παιδείας της χώρας.

Το βίντεο ήταν τόσο απίστευτο που οι θεατές άρχισαν να αναρωτιούνται, σύμφωνα με το Βuzzfeed αν χορεύει μπροστά σε green screen,(σ.σ. οθόνη όπου επιλέγεις την εικόνα του φόντου). Η ίδια, δημοσίευσε προς απόδειξη του αντιθέτου και άλλα βίντεό της που γυρίστηκαν στην ίδια τοποθεσία.

Υπενθυμίζεται ότι  ο στρατός της Μιανμάρ συνέλαβε την ηγέτιδα της χώρας Αούνγκ Σαν Σου Τσι και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη μετά το αναίμακτο πραξικόπημα στο οποίο προέβησαν οι στρατηγοί αμφισβητώντας τις βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Οι στρατιωτικοί κήρυξαν τη Μιανμάρ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ένα χρόνο, τερματίζοντας αιφνιδιαστικά μια δεκαετή δημοκρατική παρένθεση. Το πραξικόπημα έχουν καταδικάσει πολλές χώρες, ενώ οι ΗΠΑ απείλησαν να επιβάλλουν κυρώσεις στη χώρα.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

The post Μιανμάρ. Γυμνάστρια χωρίς να το καταλάβει κατέγραψε το πραξικόπημα ενώ έκανε τις ασκήσεις της. Το βίντεο έγινε viral appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα