Μελλόνυμφο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας σκοτώθηκαν σε τροχαίο επιστρέφοντας από εκδρομή στα Χανιά. Άλλοι τέσσερις τραυματίες από τη σύγκρουση

news247

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη λίγο μετά τις 3.00 μ.μ. στην εθνική οδό Ρεθύμνου- Ηρακλείου, στην Αγία Πελαγία, μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων και με απολογισμό τρεις νεκρούς και τέσσερις τραυματίες.

Από τα συντρίμμια του ενός ΙΧ ανασύρθηκαν νεκροί ένα νεαρό ζευγάρι φοιτητών, ηλικίας 22 και 24 ετών, καθώς και η 45χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με το Cretalive.gr, το νεαρό ζευγάρι είχε μόλις αρραβωνιαστεί και οι γονείς της νεαρής είχαν έρθει στην Κρήτη
για να γνωρίσουν την οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού τους. Το δυστύχημα μάλιστα σημειώθηκε, ενώ οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά.

Από το ίδιο όχημα ανασύρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και ελαφρύτερα τραυματισμένη η 16χρονη αδελφή της.

Με σοβαρά τραύματα ανασύρθηκαν από το άλλο όχημα που εμπλέκεται στο τροχαίο οι δύο άνδρες επιβαίνοντες. Τραγική φιγούρα σύμφωνα με το Cretalive.gr η μητέρα του νεαρού που είδε όλο το συμβάν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της.

Για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του πολύνεκρου τροχαίου διενεργείται ήδη προανάκριση.

Διαβάστε επίσης στο news247: Σύλληψη διακινητή ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

Το άρθρο Μελλόνυμφο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας σκοτώθηκαν σε τροχαίο επιστρέφοντας από εκδρομή στα Χανιά. Άλλοι τέσσερις τραυματίες από τη σύγκρουση δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα