Με μήνυση απαντάει ο Γιώργος Κιμούλης στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα ότι την έβρισε και την κλώτσησε. «Είναι όλα απαράδεκτα και ψευδή»

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης μετά τις δηλώσεις που έκανε το πρωί η συνάδελφος του Ζέτα Δούκα καταγγέλλοντας τον για λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, ο κ. Κιμούλης διέψευσε κατηγορηματικά όσα του προσάπτει η κ. Δούκα. «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση» είπε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι σε τηλεοπτική

της συνέντευξη η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα, τονίζοντας: «Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

Περιγράφοντας το περιστατικό είπε πως: «ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε ‘ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι. Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής».

Η ίδια, υποστήριξε ακόμα, ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Με μήνυση απαντάει ο Γιώργος Κιμούλης στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα ότι την έβρισε και την κλώτσησε. «Είναι όλα απαράδεκτα και ψευδή» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα