Μαίνεται η φωτιά στην Άνδρο. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Στην μάχη της πυρόσβεσης και εθελοντές με τα αυτοκίνητα τους

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην Άνδρο, ενώ με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Μεταβαίνει στο νησί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που θα διερευνήσει τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τη νύχτα στην περιοχή Ρέματα έχει πάρει διαστάσεις και έχει εξαπλωθεί σε μεγάλη έκταση.

Με εντολή του Αρχηγού του Σώματος, Στέφανου Κολοκούρη, μεταφέρθηκε στην Άνδρο και δεύτερο αερομεταφερόμενο πεζοπόρο τμήμα της 1ης ΕΜΑΚ

Κάντε κλικ

στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί άνεμοι

Στη 13.00 αναχώρησε πλοίο από την Ραφήνα, το οποίο μίσθωσε η  Πολιτική Προστασία για να μεταφέρει 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα από την Αθήνα.

Έτσι, συνολικά θα επιχειρούν στην πυρκαγιά 55 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της ΕΜΑΚ, 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν και εθελοντές με δικά τους οχήματα και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Μαίνεται η φωτιά στην Άνδρο. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Στην μάχη της πυρόσβεσης και εθελοντές με τα αυτοκίνητα τους appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαίνεται, Άνδρο, Ενισχύθηκαν, – Ισχυροί,mainetai, andro, enischythikan, – ischyroi