«Λύγισε» ο Λεμπρόν Τζέιμς για τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο συγκινητικός λόγος που εκφώνησε στην αποχαιρετιστήρια τελετή που οργάνωσαν οι Lakers (βίντεο)

Με σβησμένα φώτα και σε μαύρο φόντο, στο Staples Center του Λος Άντζελες, ο κόσμος των Λέικερς είπε το δικό του αντίο στον Κόμπι Μπράιαντ, πριν το παιχνίδι των Λέικερς με τους Μπλέιζερς, Ήταν μία συγκινητική βραδιά, αφιερωμένη στον θρυλικό παίκτη και τη 13χρονη κόρη του. Παρευρέθηκαν καλλιτέχνες, φίλοι, συμπαίκτες και χιλιάδες θαυμαστές για να αποδώσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Μπράιαντ.

pic.twitter.com/2te07K4Wyh

Los Angeles

Lakers (@Lakers) February 1, 2020

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άντεξε κι έβαλε τα κλάματα, την στιγμή που οι Λέικερς αποχαιρετούσαν τον Κόμπι Μπράιαντ, με τον «Βασιλιά» να μιλάει για τον φίλο του.Συγκεκριμένα, είπε εμφανώς φορτισμένος: «Είχα ετοιμάσει έναν λόγο, αλλά τα πετάω όλα και θα τα πω όπως βγαίνουν από την καρδιά μου. Απόψε γιορτάζουμε το παιδί που ήρθε εδώ στα 18 του, αποσύρθηκε στα 38 του και έγινε ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Στα λόγια του Κόμπι… Mamba Out. Αλλά στα δικά μας, δεν θα σε ξεχάσουμε, θα ζεις αδελφέ μου».

The post «Λύγισε» ο Λεμπρόν Τζέιμς για τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο συγκινητικός λόγος που εκφώνησε στην αποχαιρετιστήρια τελετή που οργάνωσαν οι Lakers (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λύγισε, Λεμπρόν Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαντ, Lakers,lygise, lebron tzeims, kobi braiant, Lakers