Κορονοϊός: Κλείνει το Golden Hall – Αναστολή όλων των δραστηριοτήτων στο ΟΑΚΑ λόγω κρουσμάτων. Κλειστό προληπτικά και το «Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Σε άμεση αναστολή όλων των δραστηριοτήτων στο ΟΑΚΑ προχώρησαν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου.  

Η απόφαση αυτή έρχεται ως συνέπεια της γνωστοποίησης, ότι δύο αθλούμενοι στους χώρους του ΟΑΚΑ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.   Ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, και γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που

έχουν έρθει σε στενή επαφή με τους νοσούντες.   Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προβούν σε όλες τις επιπλέον απαραίτητες ενέργειες.

Κλείνει το Golden Hall λόγω κρούσματος

Η απόφαση του Golden Hall να κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα το εμπορικό κέντρο πάρθηκε μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού.

Πολίτες που βρίσκονταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο εμπορικό κέντρο άκουσε την ανακοίνωση πως το Golden Hall πως κλείνει για προληπτικούς λόγους. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Golden Hall αποφάσισε να κλείσει το γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, προκειμένου να γίνουν όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο για τα μέτρα προστασίας.

Αναστέλλει τη λειτουργία τους το «Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του «ΚΠΙΣΝ» «σε συνέχεια της σχετικής οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνει ότι αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του (συναυλίες, παραστάσεις, εργαστήρια, αθλητικά προγράμματα, ξεναγήσεις)  για δύο εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2020. Στο πλαίσιο αυτό, ο Φάρος του ΚΠΙΣΝ και οι παιδικές χαρές στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα παραμείνουν κλειστά. Επιπλέον, δεν θα λειτουργεί η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων.

Το ΚΠΙΣΝ παρακολουθεί πολύ στενά τις οδηγίες και τις εξελίξεις, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων του. Θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα αν υπάρξουν οδηγίες από τα αρμόδια Υπουργεία».

The post Κορονοϊός: Κλείνει το Golden Hall – Αναστολή όλων των δραστηριοτήτων στο ΟΑΚΑ λόγω κρουσμάτων. Κλειστό προληπτικά και το «Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Κλείνει, Golden Hall – Αναστολή, ΟΑΚΑ,koronoios, kleinei, Golden Hall – anastoli, oaka