Κλείνει και το τελευταίο προσωρινό νοσοκομείο για τον κορονοϊό στην Ουχάν. Ελάχιστα τα νέα κρούσματα. Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασαν οι γιατροί για να το γιορτάσουν

Έκλεισε και το τελευταίο προσωρινό νοσοκομείο, που χτίστηκε στην Κίνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Γιατροί και νοσοκόμοι στην Ουχάν το γιόρτασαν με μια συμβολική κίνηση.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο εμφανίζονται γιατροί και νοσηλευτές να βγάζουν ένας – ένας τις μάσκες τους και να χαμογελούν καθώς η κάμερα περνά μπροστά τους.

Smiling faces emerge from the masks of everyday heroes

as all the makeshift hospitals close in Wuhan. #EverydayHero #coronavirus #COVID19 pic.twitter.com/hgYbzGJ1FY

China Daily (@ChinaDaily) March 11, 2020

Συνολικά χτίστηκαν 16 προσωρινά νοσοκομεία -ανάμεσά τους και δύο στην Ουχάν – μέσα σε εβδομάδες στις αρχές του περασμένου μήνα προκειμένου να περιθάλψουν τους χιλιάδες ασθενείς καθώς εξαπλωνόταν ταχύτατα ο νέος κορωνοϊός στην Κίνα. Από τα τέλη του 2019 καταγράφηκαν πάνω από 80.000 κρούσματα και σχεδόν 3.200 θάνατοι στη χώρα.
Χάρη στα αυστηρά μέτρα και στην ολική καραντίνα, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μειώθηκε δραματικά τις τελευταίες εβδομάδες.
Από τα 20 νέα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν χθες, τα 16 ήταν «εισαγόμενα», ανακοίνωσαν οι υγειονομικές Αρχές της χώρας.
Έτσι, πάνω από 65.000 άνθρωποι έχουν αναρρώσει πλέον από τη νόσο Covid-19 στην Κίνα.

The post Κλείνει και το τελευταίο προσωρινό νοσοκομείο για τον κορονοϊό στην Ουχάν. Ελάχιστα τα νέα κρούσματα. Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασαν οι γιατροί για να το γιορτάσουν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα