Κατασκοπεία στη Ρόδο. Ομολόγησε ο 35χρονος μουσουλμάνος από τη Θράκη ότι τον στρατολόγησε ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου στο νησί. Έρευνα στο σπίτι του

Η περίεργη υπόθεση κατασκοπείας που ερευνά Αστυνομία και ΕΥΠ οδήγησε στη σύλληψη δύο Ελλήνων στην Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ελληνικής καταγωγής γραμματέας στο προξενείο της Ρόδου, είχε στρατολογήσει έναν 35χρονο μάγειρα Έλληνα μουσουλμάνο από τη Θράκη, ο οποίος εργαζόταν σε πλοίο που εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.
Ο γραμματέας του φέρεται να του είχε αναθέσει να φωτογραφίζει τη διάταξη των στρατιωτικών πλοίων, της φρουράς αλλά

και των στρατοπέδων στο νησί.

Ο 35χρονος αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως λόγω του πλήθους των στοιχείων, αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Το κατασκοπευτικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη και διερευνάται από ποιους είχε στρατολογηθεί και ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του γραμματέα του τουρκικού προξενείου ο οποίος είναι και αυτός Έλληνας μουσουλμάνος από τη Θράκη. Άγνωστο παραμένει αν υπήρχε δίκτυο που είχε στρατολογήσει και άλλα άτομα.

Από τις έρευνες που έγιναν στις οικίες του γραμματέα και του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν lap top και usb τα οποία έχουν σταλεί στα εργαστήρια για έρευνα.

The post Κατασκοπεία στη Ρόδο. Ομολόγησε ο 35χρονος μουσουλμάνος από τη Θράκη ότι τον στρατολόγησε ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου στο νησί. Έρευνα στο σπίτι του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα