Κακλαμανάκης: Σε κορίτσι 11 ετών αφορά η νέα καταγγελία της Μπεκατώρου – Έλεγχος Πόθεν Έσχες σε όλα τα μέλη ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών

Νέες διαστάσεις στην αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα για σεξουαλική κακοποίηση συναθλήτρια της, έδωσε ο πρώην χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης. Όπως είπε αφορά σε αθλήτρια 11 ετών και το περιστατικό είχε συμβεί πριν εννέα χρόνια.

Ο κ. Κακλαμανάκης είπε  στο ΜΕΓΚΑ ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών, αλλά δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες καθώς, όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να εκτεθεί και να πάρει διαστάσεις το θέμα.

Μίλησε

για «διαχρονική κατάχρηση εξουσίας» ενώ αίσθηση προκαλεί και ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι αθλητές Ιστιοπλοΐας, στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «δεσμεύομαι να μην κάνω ρατσιστικές ή άλλου τύπου μειωτικές και δυσφημιστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε … διοικητικούς παράγοντες».

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Την ίδια ώρα, δραστικά μέτρα για την πάταξη της κακοδιαχείρισης και κατάχρησης εξουσίας στις αθλητικές ομοσπονδίες λαμβάνει η Πολιτεία.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, με επιστολή του στην πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Άννα Ζαΐρη, ζήτησε την διενέργεια ελέγχου περί της υποχρέωσης υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης – Πόθεν Έσχες των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΙΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  από το sportsfeed.gr, ο έλεγχος θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες καθώς αποτελεί βούληση του πρωθυπουργού να εξυγιανθεί ο χώρος του αθλητισμού.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Κακλαμανάκης: Σε κορίτσι 11 ετών αφορά η νέα καταγγελία της Μπεκατώρου – Έλεγχος Πόθεν Έσχες σε όλα τα μέλη ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακλαμανάκης, Μπεκατώρου – Έλεγχος Πόθεν Έσχες,kaklamanakis, bekatorou – elegchos pothen esches