Η βουλεύτρια των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Αλεχάντρια Οκάσιο Κορτέζ, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Η δημόσια εξομολόγηση

Η βουλεύτρια των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Αλεχάντρια Οκάσιο Κορτέζ, αποκάλυψε σε live μετάδοση από το Instagram ότι έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Το βράδυ της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου, η 31χρονη βουλεύτρια συγκλόνισε αποκαλύπτωντας σε Instagram Live ότι έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Συγκινημένη, προτίμησε να μην δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό ενώ τόνισε πως δεν το έχει μοιραστεί με πολλούς ανθρώπους.

«Να ξέρετε ότι η δημόσια εξομολόγηση είναι από μόνη της ένα τεράστιο βήμα. Η παραδοχή είναι τεράστιο βήμα για όσους έχουν υποστεί ένα τέτοιο τραύματα. Ειδικά σ’ ένα κόσμο ο οποίος προσπαθεί να σας πείσει ότι αυτό που βιώσατε, δεν το βιώσατε, ότι λέτε ψέματα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Και αυτό προσθέτει και άλλα τραύματα σ’αυτά που ήδη υπάρχουν. Εάν έχεις βιώσει σεξουαλική επίθεση, κακοποίηση, λεκτική κακοποίηση υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα» υπογράμμισε.

Στο τέλος απάντησε στα ενδεχόμενα κακεντρεχή σχόλια λέγοντας «Θα ισχυριστούν ότι το λέω για να έχουν κάτι οι ανθρώποι να πουν για μένα. Για να κάνω θόρυβο. Ολα τα τράυματα μπορούν να τέμνονται και να αλληλεπιδρούν. Και υπάρχουν και αυτοί που ενώ σε άγγιξαν με αναίδεια στο χώρο εργασίας σου, σου λένε να προχωρήσει. Προσπαθούν να πουν ότι δεν μας συνέβη ποτέ».

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Το «ελληνικό Καπιτώλιο». Το βράδυ που παρακρατικοί και «αγανακτισμένοι» εισέβαλαν στη Βουλή και συγκρούστηκαν με βουλευτές του Γ. Παπανδρέου. Τι έγινε στη δίκη

The post Η βουλεύτρια των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Αλεχάντρια Οκάσιο Κορτέζ, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Η δημόσια εξομολόγηση appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα