Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της. «Ήταν σε αυτοάμυνα. Θα μας σκότωνε εκείνος αν δεν τον σταματούσε η μητέρα μου»

Η Charlize Theron μίλησε ανοιχτά σε συνένετυξη της στο NPR για το βράδυ που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της. Όπως παραδέχτηκε βρέθηκε  σε κατάσταση αυτοάμυνας και εξηγεί γιατί «δεν ντρέπεται» να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό.

Η ηθοποιός ήταν μόλις 15 ετών όταν ο μπαμπάς της Charles Theron εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής και πυροβόλησε αρκετές φορές μέσα από μια πόρτα την ίδια και την μητέρα της, χωρίς ευτυχώς να καταφέρει έστω και να τις τραυματίσει.

«Ο πατέρας μου ήταν

τόσο μεθυσμένος που δεν έπρεπε να ήταν σε θέση να περπατήσει όταν μπήκε στο σπίτι με ένα όπλο», δήλωσε η Θερόν.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρά της όταν ο πατέρας της προσπάθησε να σπρώξει την πόρτα για να μπει.

«Έκανε ένα βήμα πίσω και πυροβόλησε την πόρτα τρεις φορές. Καμία από τις σφαίρες δεν μας τραυμάτισε, κάτι που είναι απλά ένα θαύμα», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του τρομακτικού περιστατικού, η μητέρα της, Gerda Theron, άρπαξε το δικό της όπλο, πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Μετά από αστυνομική έρευνα, οι πυροβολισμοί νομικά κρίθηκαν ότι ήταν αυτοάμυνα και η μητέρα της δεν αντιμετώπισε καμία κατηγορία.

Μάλιστα, ο πατέρας της φέρεται να είχε ιστορικό με το αλκοόλ.

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ άρρωστος. Ήταν αλκοολικός όσα χρόνια τον θυμάμαι», εξήγησε.

Η ηθοποιός σε κάποιο σημείο ισχυρίστηκε ότι δεν ντρέπεται να μιλάει για το τραγικό συμβάν δημόσια.

«Αυτή η ενδοοικογενειακή βία, αυτό το είδος βίας που συμβαίνει μέσα στην οικογένεια, είναι κάτι που μοιράζομαι με πολλούς ανθρώπους», είπε.

«Νομίζω ότι όσο περισσότερο μιλάμε για αυτά τα πράγματα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε μόνοι».

The post Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της. «Ήταν σε αυτοάμυνα. Θα μας σκότωνε εκείνος αν δεν τον σταματούσε η μητέρα μου» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαρλίζ Θερόν, Ήταν,sarliz theron, itan