Η πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού για συγχωνευμένες ποινές. Υπεράσπιση Ρουπακιά: «Θέλουμε τα ελάχιστα»

Η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε τις εξής συγχωνευμένες ποινές: Για Γιώργο Ρουπακιά ισόβια ποινή και 14 χρόνια κάθειρξηΓια Νικο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, και Γιώργο Γερμενή 13 χρόνια και 6 μήνεςΓια Ιωάννη Λαγό και Χρήστο Παππά 13 έτη κι 9 μήνες.Μεταξύ άλλων, πρότεινε να ανασταλεί επί τριετία η ποινή των Μαργ. Μικελάτου, Θ. Στέφα και Θ. Σκαρπέλη που καταδικάσθηκαν για πλημμεληματικές πράξεις.Υπεράσπιση Ρουπακιά:
«Θέλουμε τα ελάχιστα»«Βαλατε το ανώτατο οριο στον καφετζή της Νίκαιας γιατί αυτό ήταν (ο Γιώργος Ρουπακιάς). Παρακαλούμε για τις δύο πράξεις (της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής) τα ελάχιστα».Σε αυτό το στάδιο αγορεύουν οι συνήγοροι υπερασπισης επί των συγχωνεύσεων. Όταν ολοκληρώσουν το δικαστήριο θα διακόψει για να αποφανθεί επί των συγχωνεύσεων.Διαβάστε ακόμα: Η πρώτη δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής έγινε εναντίον του Δημήτρη Κουσουρή το 1998. Την ανάκριση είχε κάνει η Μαρία Λεπενιώτου. Τι απέγιναν οι δράστες

The post Η πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού για συγχωνευμένες ποινές. Υπεράσπιση Ρουπακιά: «Θέλουμε τα ελάχιστα» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα