Η κωμικός που χαρακτήρισε τον Τραμπ «μ@@νί» σε ετήσια εκδήλωση της ένωσης ανταποκριτών. Τρόλαρε άγρια και την υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου που ήταν παρούσα (βίντεο)

Την απόφαση του να σνομπάρει για δεύτερη χρονιά το δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, φάνηκε να πλήρωσε ακριβά ο πρόεδρος Τραμπ. Η επιλογή της 33χρονης ηθοποιού Μισέλ Γουλφ για την ψυχαγωγία των καλεσμένων ήταν το τίμημα, αφού κατακεραύνωσε τον πρόεδρο και τους στενούς του συνεργάτες. Μάλιστα η ίδια απευθυνόμενη στην υπεύθυνη Τύπου, Σάρα Σάντερς τόνισε ότι ίσως θα έπρεπε να κάνουν καλύτερη έρευνα πριν της αναθέσουν την βραδιά!

Η Γουλφ, έχει πλούσια τηλεοπτική εμπειρία και όχι μόνο. Δίνει πολλές παραστάσεις με σατιρικό και καυστικό χαρακτήρα.

Όλα

ξεκίνησαν όταν ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε αντί για το καθιερωμένο δείπνο προς τιμήν των ανταποκριτών, να συναντήσει τους ψηφοφόρους του στο Μίσιγκαν. Μάλιστα το ανακοίνωσε και μέσω Twitter, με έντονο ύφος γράφοντας ότι δεν είχε καμία διάθεση να κλειστεί μέσα σε μια αίθουσα αριστεριστών που γνωρίζει ότι τον απεχθάνονται. Άλλωστε πολλές φορές ο πρόεδρος Τραμπ έχει κάνει λόγο για τα ‘άδικα» μέσα ενημέρωσης που αναπαράγουν ψεύτικες ειδήσεις με σκοπό να αμαυρώσουν την προσωπικότητα και το έργο του.

While Washington, Michigan, was a big success, Washington, D.C., just didn’t work. Everyone is talking about the fact that the White House Correspondents Dinner was a very big, boring bust…the so-called comedian really “bombed.” @greggutfeld should host next year! @PeteHegseth

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 29 Απριλίου 2018

Η ηθοποιός Μισέλ Γουλφ ξεκίνησε την εμφάνιση της λέγοντας: «Καλησπέρα, είμαστε εδώ απόψε για το ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου. Και όπως θα έλεγε και μια πορνοστάρ που ετοιμάζεται να κάνει σεξ με τον Πρόεδρο…ας τελειώνουμε και με αυτό».

Κάθε χρόνο παρευρίσκονται σε αυτή την εκδήλωση περίπου 3.000 εκπρόσωποι των ΜΜΕ και της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Έχει καθιερωθεί ως μέρος της βραδιάς να τους ψυχαγωγεί ένας κωμικός ηθοποιός που χλευάζει την κυβέρνηση. Πάντα όμως εντός ορίων. Αυτή τη «ρουτίνα» έσπασε φέτος η Γουλφ που σε δεύτερη φάση απευθύνθηκε και στην εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε ψεύτικη και υποκρίτρια, με την αμηχανία και την δυσαρέσκεια να είναι εμφανείς στο πρόσωπο της. Δεν ήταν λίγοι και αυτοί που αποχώρησαν προσβεβλημένοι, αναρτώντας στους λογαριασμούς στους στο Twitter την λέξη «Ντροπή» με το όνομα της Μισέλ Γουλφ! Αυτό έκανε και ο πρώην γραμματέας Τύπου, Τζον Σπισερ.

«Θα τον άρπαζα και θα τον έφερνα εγώ εδώ, αλλά όπως αποδεικνύεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι το μοναδικό μ#@νί που δεν μπορείς να πιάσεις» αναφερόμενη στις δημόσιες δηλώσεις του Τραμπ σε τηλεοπτικό σόου που υποστήριζε ότι όταν είσαι διάσημος μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με τις γυναίκες. Να απλώσεις το χέρι σου και να τις πιάσει απ΄όπου θέλεις.

Έξω από την καυτή κριτική της δεν θα μπορούσε να μείνει και η κόρη του, Ιβάνκα την οποία χαρακτήρισε σαν «βρεφική πάνα. Απ’ εξω λευκή και καθαρή και από μέσα γεμάτη σκατά»!

Κατά την διάρκεια της παράστασης της, έθιξε και άλλα ζητήματα για τα οποία θεωρεί υπεύθυνο τον Τραμπ, όπως το γεγονός ότι θέλει να επιτρέψει τα όπλα στους καθηγητές, μέσα στο σχολικό περιβάλλον. «Θέλει να δώσει όπλα σε δασκάλους και το υποστηρίζω. Έτσι μόνο θα μπορέσουν να τα πουλήσουν και αγοράσουν προμήθειες που τους είναι απαραίτητες»

Και έκλεισε θίγοντας το θέμα των εκτρώσεων. «Μην το κατακρίνετε μέχρι να το δοκιμάσετε. Φαινομενικά είστε όλοι κατά των εκτρώσεων και την αποδοκιμάζετε, εκτός και αν πρόκειται για το παιδί που κουβαλάει η ερωμένη σας».

Κάποτε το δείπνο συντακτών αποτελούσε γεγονός της χρονιάς. Έδιναν το παρών αστέρες του Χόλιγουντ, βραβευμένοι με Όσκαρ και μεγάλες προσωπικότητες της μουσικής και του θεάτρου, καθώς και προσωπικότητες του αθλητισμού και άλλων διακεκριμένων επαγγελμάτων. Είναι η πρώτη φορά από την εποχή του προέδρου Ρίγκαν, που απουσίασε από την εκδήλωση μιλώντας με τόσο υποτιμητικό τρόπο για τους ανθρώπους των ΜΜΕ.

Τα κεφάλια χαμηλώνουν, τα χαμόγελα παγώνουν και οι εκφράσεις δείχνουν την έντονη δυσαρέσκεια. Βέβαια είναι και πολλοί που το διασκεδάζουν. Παρακολουθήστε το βίντεο που έκανε τους συνεργάτες του Τραμπ να παραμιλούν!

The post Η κωμικός που χαρακτήρισε τον Τραμπ «μ@@νί» σε ετήσια εκδήλωση της ένωσης ανταποκριτών. Τρόλαρε άγρια και την υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου που ήταν παρούσα (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα