Η απίθανη πλάκα ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ σε μαθητές. Εμφανίστηκε μπροστά τους ενώ εκείνοι σχολίαζαν γκολ του. Οι τρομερές αντιδράσεις των παιδιών(βίντεο)

Στο πλαίσιο του κοινοτικού της προγράμματος η Λίβερπουλ κάλεσε 20 μαθητές για να συμμετάσχουν σε ειδικό διαγωνισμό.

Τα παιδιά νόμιζαν ότι θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό σχολιασμού ανά ζεύγη. Οι δύο καλύτεροι θα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά το αστέρι της Λίβερπουλ, τον Αιγύπτιο επιθετικό Μοχάμεντ Σαλάχ.
Αυτό όμως που δεν ήξεραν οι τυχεροί μαθητές ήταν ότι το είδωλό τους βρισκόταν πίσω από ένα τεράστιο χάρτινο τοίχο, έτοιμο να εκπλήξει τα ανυποψίαστα παιδιά.
Το ματς στο οποίο διαγωνίστηκαν αφορούσε στη νίκη της Λίβερπουλ επί

της Άρσεναλ τον περασμένο Αύγουστο. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Τη στιγμή που οι μαθητές παρακολουθούν τον Σαλάχ να τρέχει κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου, για να κάνει το 3-0 εναντίον της Άρσεναλ, ο σούπερ σταρ των «Reds», σκίζει το χαρτόνι και ξεπετάγεται, για να πανηγυρίσει με τους «υποψήφιους» σχολιαστές.
Οι αντιδράσεις των παιδιών ποικίλουν. Όλα σαστίζουν στην αρχή που βλέπουν τον Σαλάχ μπροστά τους και φωνάζουν «Ω Θεέ μου».
Βέβαια, μετά το σοκ, τρέχουν να αγκαλιάσουν τον αγαπημένο τους παίχτη.

«Είναι υπέροχο γιατί τα παιδιά δεν προσπαθούν να είναι πολύ ήρεμα. Είναι χαρούμενα που αφήνουν τα συναισθήματά τους έξω «, δήλωσε ο Σαλάχ στο LiverpoolFC.com. και πρόσθεσε: «είναι μια καλή έκπληξη. Δεν περίμενα ότι θα ήταν έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μοιράζομαι αυτή τη μέρα με τα παιδιά «.

Το βίντεο έχει διάρκεια 6 λεπτά. Οι αντιδράσεις των μαθητών αρχίζουν στο 2ο λεπτό, ενώ ξεχωρίζουν δύο πιτσιρικάδες που προσκυνούν τον Σαλάχ στο 4ο λεπτό!

Παρακολουθείστε το βίντεο εδώ:

The post Η απίθανη πλάκα ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ σε μαθητές. Εμφανίστηκε μπροστά τους ενώ εκείνοι σχολίαζαν γκολ του. Οι τρομερές αντιδράσεις των παιδιών(βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα