Η Kομισιόν δεν θα ανανεώσει τα συμβόλαια με AstraZeneca και Johnson & Johnson για τα εμβόλια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της La Stampa. Κύριος λόγος τα περιστατικά θρομβώσεων

Η Κομισιόν αποφάσισε να μην ανανεώσει τα συμβόλαια για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού με την AstraZeneca και Johnson & Johnson, όταν θα λήξουν το χρόνου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας La Stampa, επικαλούμενη πηγή από το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις
ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συμφωνία με τους ηγέτες πολλών κρατών (της Ε.Ε.) αποφάσισε ότι δεν θα ανανεωθούν μετά τη λήξη τους τα συμβόλαια που ισχύουν για φέτος με τις εταιρείες που παράγουν εμβόλια (ιικού φορέα)» αναφέρει η εφημερίδα προσθέτοντας ότι οι Βρυξέλλες -μετά τις ανησυχίες με τα περιστατικά θρομβώσεων – θα επικεντρωθούν στη χρήση εμβολίων που χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA, όπως είναι της Pfizer και της Moderna.

Στο μεταξύ η Κομισιόν ζητά διευκρινίσεις από την Johnson & Johnson για την «απρόσμενη» ανακοίνωση καθυστερήσεων στην παράδοση εμβολίων για τον κορονοϊό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανέφερε Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Reuters.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Η Kομισιόν δεν θα ανανεώσει τα συμβόλαια με AstraZeneca και Johnson & Johnson για τα εμβόλια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της La Stampa. Κύριος λόγος τα περιστατικά θρομβώσεων appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα