Γιατρός – «μαϊμού». Έβρισκε θύματα ακόμη και σε γυναικείο μοναστήρι. Τι ανέφερε ο γιατρός που τον ξεσκέπασε επειδή δεν γνώριζε ούτε τα γάντια να βάλει σωστά

Στην γυναικεία Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος ο ψευτογιατρός «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του πριν μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος έκανε πολύ μεθοδευμένες κινήσεις και είχε χτίσει ένα μύθο γύρω από το άτομό του ανάμεσα στις γυναίκες που επισκέπτονταν το μοναστήρι.

Ο ψευτογιατρός εμφανιζόταν τότε ως πρώην πιλότος, έδειχνε στα υποψήφια θύματά του φωτογραφίες από μαχητικά αεροσκάφη και τους έλεγε ιστορίες για τις πτήσεις του.

Οι κινήσεις του ήταν μελετημένες και πονηρές, αφού ήταν πάντα καλοντυμένος και ευγενικός. Έβρισκε γυναίκες που αντιμετώπιζαν

προβλήματα υγείας και τους έλεγε ότι έχει να τους προτείνει εναλλακτικές θεραπείες, καθώς «είχε μελετήσει και είχε κάνει και άλλους καλά».

Έτσι προσέγγιζε τα θύματά του, μάθαινε τις ιστορίες τους, και στη συνέχεια τούς έδινε κρέμες που έλεγε ότι είχε φτιάξει ο ίδιος με βότανα.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Oι γυναίκες του χωριού που δηλητηρίασαν 300 άνδρες για να μείνουν με τους εραστές τους. Η διαβολική «γιατρός» και η τυχαία ανακάλυψη του μαζικού εγκλήματος από ένα φοιτητή 

Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τον «δρ. Θάνατο» λέει τι τον πρόδωσε

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαγιαννόπουλος, γιατρός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, αποκάλυψε ότι οι κινήσεις του ψευτογιατρού έδειχναν άγνοια για βασικά ζητήματα της ιατρικής, γεγονός που προκάλεσε τις υποψίες του και ακολούθως την καταγγελία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαγιαννόπουλος εξήγησε ότι όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης ζητά συνεργασία με την Κλινική ζητούνται δώδεκα συγκεκριμένα χαρτιά, μεταξύ αυτών και ο τίτλος σπουδών.
Ο γιατρός «μαϊμού» όταν του ζητήθηκε το συγκεκριμένο χαρτί απάντησε ότι θα το προσκομίσει αργότερα η σύζυγός του.

Ένα χρόνο αργότερα κατά τη διάρκεια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών, οι υπεύθυνοι της Κλινικής παρατήρησαν ότι ο γιατρός «μαϊμού» δεν τηρούσε τους κανόνες υγιεινής στον τρόπο που φορούσε τα γάντια καθώς έδειχνε να μην γνωρίζει καν ότι δεν έπρεπε να έρθει σε επαφή με το εξωτερικό τους μέρος.

Ακολούθως απάντησε λάθος στις ιατρικές ερωτήσεις που τους υποβλήθηκαν γεγονός που επιβεβαίωσε τις υποψίες και οδήγησε στην καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές. «Τον καταγγείλαμε μετά 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος.

Πώς περιγράφουν οι γείτονες τον «δρ. Θάνατο»

«Μένει μαζί με την οικογένεια του περίπου 7-8 χρόνια εδώ, όμως ελάχιστες είναι οι φορές που τον είχαμε δει από κοντά. Ακόμα λιγότερες τη σύζυγο του, μία γυναίκα που με το ζόρι της έπαιρνες και την «καλημέρα», ανέφεραν άνθρωποι ε που διαμένουν στην σχεδόν ερημική περιοχή της Αλθέας στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί, σύμφωνα με το Reader.

Οι ίδιοι άνθρωποι δίνουν και την περιγραφή του 47χρονου που πήρε το προσωνύμιο «Δρ. Θάνατος» (σ.σ. χρησιμοποιούσε το ψεύτικο όνομα «Νίκος Κόντος»), εν αναμονή της δημοσιοποίησης των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του.

«Μετρίου αναστήματος, κανονικός στα κιλά, με φαλακρίτσα μπροστά και γκρίζο προς το λευκό μαλλί στο πλάι», λένε οι ίδιοι άνθρωποι που κάποιες φορές είχαν πέσει μούρη με μούρη μαζί του.
Οι ίδιοι γείτονες στέκονται επίσης στο γεγονός ότι ο 47χρονος συνήθιζε να κυκλοφορεί με φόρμα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, τραβώντας όπως είναι φυσικό τα βλέμματα.

Ο άνθρωπος με τα… χίλια πρόσωπα, είχε αγοράσει την υπερπολυτελή βίλα επί της οδού Αγίου Δημητρίου στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου πριν από περίπου 7-8 χρόνια.
Η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να φτιάξει έναν απροσπέλαστο μαντρότοιχο, να βάλει βαριές μεταλλικές πόρτες, θέλοντας να μένει μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα.
Επόμενο στάδιο τα αιχμηρά μεταλλικά κάγκελα πάνω στον μαντρότοιχο, οι κάμερες ασφαλείας και φυσικά οι προβολείς με ανιχνευτές κίνησης. Η πισίνα υπήρχε στη βίλα, ωστόσο, ο 47χρονος φαίνεται πως δαπάνησε αρκετά χρήματα για την ανακατασκευή της.

Το ηχητικό ντοκουμέντο

«Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα, είναι πολύ δυνατό» λέει ο «δρ θάνατος» ή «Νίκος Κόντος» σε νέο ηχητικό ντοκουμέντο, όπου αναλύει τις θεωρίες του για την υπεροξυγόνωση που μπορεί να διώξει τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο, ο ψευτογιατρός ακούγεται να ζητά από τον ασθενή να σταματήσει τη φαρμακευτική του αγωγή και να ακολουθήσει πιστά τις δικές του οδηγίες.

«Λογικά, θα έπρεπε να έχεις έναν αιματοκρίτη γύρω στο 30. Αλλά λόγω όλων αυτών που έχεις κάνει, έχεις 41. Καρκινοπαθής, με αιματοκρίτη 41, αιμοσφαιρίνη κάπου στο 14, αιμοπετάλια είχες περίπου 270-280.000, οι εξετάσεις θα είναι εντελώς κάτω! Θα πέσεις στην μισή δοσολογία» λέει αρχικά.

Δίνει μάλιστα και γραπτές οδηγίες για το πώς ο ασθενής, θα λαμβάνει σε σταγόνες τα σκευάσματα με τα βότανα. «Θα βρεις στη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας. Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα. Είναι πολύ δυνατό, η ποσότητα που σας στέλνω είναι αρκετή γιατί λίγες σταγόνες αρκούν. Θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας. Ρυθμίζει και ενεργοποιεί το RNA το οποίο επαναδομεί και ρυθμίζει το DNA έτσι ώστε επιδιορθώνει βλάβες γονιδιακές ή επίκτητες από ατυχήματα, καταχρήσεις ουσιών, ναρκωτικά, χημειοθεραπεία, λάθος διατροφή, τοξινώσεις, ράδιο-ακτινοβολία κτλ» λέει ο 47χρονος.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Οι κομπογιαννίτες πήραν το όνομα τους επειδή έδεναν στο λαιμό τους μαντήλι με κόμπους. Ποια ήταν τα γιατροσόφια για τον πυρετό και την καταπολέμηση της φαλάκρας; 

The post Γιατρός – «μαϊμού». Έβρισκε θύματα ακόμη και σε γυναικείο μοναστήρι. Τι ανέφερε ο γιατρός που τον ξεσκέπασε επειδή δεν γνώριζε ούτε τα γάντια να βάλει σωστά appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα