Γιατί ο Πάπας Φραγκίσκος είπε: «το ουίσκι είναι ο πραγματικός αγιασμός» και τώρα το Βατικανό τρέχει να το μαζέψει

Σάλος έχει προκληθεί σύμφωνα με το Forbes και την Daily Record, με βίντεο στο οποίο φαίνεται ο πάπας Φραγκίσκος να κρατάει ένα μπουκάλι ουίσκι και να το αποκαλεί «πραγματικό αγιασμό».

Πιο συγκεκριμένα δείχνει τον ποντίφικα να δέχεται ως δώρο ένα μπουκάλι ουίσκι από μια ομάδα Σκωτσέζων μαθητευόμενων ιερέων, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο Βατικανό, πέρσι. Από την πλευρά του Βατικανού πλέον γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κοπεί η συγκεκριμένη σκηνή πριν την καθορισμένη προβολή του που είναι, σήμερα, 19 Απριλίου.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ που υποστήριξε

ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό περιέγραψε την αντίδραση του Ποντίφικα: «Ήταν πολύ προσγειωμένος μαζί τους και όταν του έδωσαν το μπουκάλι, αντί να το δώσει απλά στον βοηθό του -όπως κάνει συνήθως με τα δώρα-, το σήκωσε ψηλά και είπε: Αυτός είναι ο πραγματικός αγιασμός. Μειδίασε και έτσι έσπασε πραγματικά ο πάγος με τους μαθητές».

Vatican media insisted Il Papa’s quip was cut from the filmhttps://t.co/YUIUDBX4Av

— The Daily Record (@Daily_Record) April 16, 2020

The post Γιατί ο Πάπας Φραγκίσκος είπε: «το ουίσκι είναι ο πραγματικός αγιασμός» και τώρα το Βατικανό τρέχει να το μαζέψει appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα