Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα καίγεται η Κάρυστος στην ίδια περιοχή. Δεν κινδυνεύουν σπίτια

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην Κάρυστο Ευβοίας.

Η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα στις κοινότητες Κατσαρώνι και Παραδείσι Καρύστου σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση. Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή στις 11:35 και άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας. Στην περιοχή βρίσκονται 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 Α/Φ και 1 ΕΠ.

Πυρκαγιά στην Κάρυστο Ευβοίας

Η πυρκαγιά εξελίσσεται στο ίδιο σημείο που είχε ξεσπάσει πριν από μία εβδομάδα. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα.

Διαβάστε

ακόμα: Ποιοι κάθησαν στο εδώλιο για τους 63 νεκρούς στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. Η υπόθεση τελεσιδίκησε οκτώ χρόνια μετά και οι κατηγορούμενοι εξαγόρασαν τις ποινές με 5 ευρώ την ημέρα

Η Πυροσβεστική καθυσηχάζει ότι δεν κινδυνεύουν κατοικίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Δείτε το βίντεο από την πυρκαγιά:

Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας: Youtube

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Η πυρκαγιά που κατέστρεψε το σημερινό κτίριο της Βουλής. Η φωτιά έκαιγε για δύο ημέρες και τα φλεγόμενα ανάκτορα έγιναν αξιοθέατο από τους πολίτες. Τα σενάρια για δολιοφθορά και το καντήλι της βασίλισσας Όλγας

The post Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα καίγεται η Κάρυστος στην ίδια περιοχή. Δεν κινδυνεύουν σπίτια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα