«Φωτιά» στα social media από τα σχόλια για τις τεράστιες μάσκες που μοίρασαν στους μαθητές. Επισημαίνουν ότι δεν παρέχουν καμία ασφάλεια στα παιδιά (φωτο)

Έκπληκτοι γονείς και κηδεμόνες μαθητών στους οποίους μοιράστηκαν σήμερα προστατευτικές μάσκες που τα παιδιά θα πρέπει να φορούν όσο βρίσκονται στο σχολείο.

Και αυτό διότι, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, σε μικρούς μαθητές δόθηκαν μάσκες τεράστιες σε μέγεθος που, σε κάποιες περιπτώσεις καλύπτουν… ολόκληρο το πρόσωπο.

Κατά τα φαινόμενα, το λάθος δεν περιορίζεται σε ένα γεωγραφικό σημείο της χώρας, αλλά σε πολλά, δημιουργώντας ανησυχία για το κατά πόσο υπήρξε πραγματική προετοιμασία για το άνοιγμα των σχολείων.

Διαβάστε
επίσης: «Αναγκάστηκα να γίνω διαφημιστής για να βγάλω το ψωμάκι μου». Μ. Καραγάτσης, ο συγγραφέας του «Γιούγκερμαν» που ήθελε να μείνει στην ίδια τάξη επειδή ερωτεύθηκε τη δασκάλα του …

Τα σχόλια που συνόδευαν τις αναρτήσεις των φωτογραφιών με τις τεράστιες μάσκες στα social media επισημαίνουν ότι, δεν παρέχουν καμία προστασία στα παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Βασιλικός ο αρωματικός. Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες τον θεωρούσαν καταραμένο, ενώ οι Χριστιανοί φυτό του Σταυρού και μεγάλη ευλογία. Το έφερε ο Μέγας Αλέξανδρος από τις Ινδίες …

The post «Φωτιά» στα social media από τα σχόλια για τις τεράστιες μάσκες που μοίρασαν στους μαθητές. Επισημαίνουν ότι δεν παρέχουν καμία ασφάλεια στα παιδιά (φωτο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Αναζητήσεις
φωτιά στα media για τις μάσκες
Τυχαία Θέματα