«Φίλοι καρδιακοί από παλιά, με χρόνια χαραγμένα βαθιά μες στην καρδιά». Το τραγούδι του Ζουγανέλη για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Θρόμβωσης

Ένα τραγούδι με τίτλο «Φίλοι Καρδιάς» αφιερωμένο στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από έμφραγμα έγραψε ο Γιάννης Ζουγανέλης και το ερμήνευσε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της θρόμβωσης.

«Τον Λαυρέντη τον πρόδωσε η καρδιά του, όμως, δεν προδόθηκε από τη ζωή. Είναι αφιερωμένο χωρίς πολλά λόγια. Είναι από μέσα μου», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ετοιμάζει έναν δίσκο με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα οποία είχε, ήδη,  ηχογραφήσει πριν τον

θάνατό του.

Κλείνοντας τόνισε ότι είναι αφέλεια στις μέρες μας να μην προσέχουμε την καρδιά μας. Η πρόληψη είναι το παν. Οι θρομβώσεις «σκοτώνουν» έναν στους τέσσερις ανθρώπους παγκοσμίως.

Φίλοι καρδιακοί από παλιά… Με χρόνια χαραγμένα βαθιά μες στην καρδιά…

The post «Φίλοι καρδιακοί από παλιά, με χρόνια χαραγμένα βαθιά μες στην καρδιά». Το τραγούδι του Ζουγανέλη για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Θρόμβωσης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα