Επίθεση με βιτριόλι: Σε εταιρεία χημικών δούλευε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης. Χώρισαν 5 ημέρες πριν την επίθεση

Νέα στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο δικηγόρος της 34χρονης, Νίκος Αλεξανδρής μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκειας της συνομιλίας που είχε ο δικηγόρος με την Αγγελική Νικολούλη εκείνη ανέφερε τα εξής: «Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί». Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, επιβεβαίωσε ότι και η πλευρά του θύματος έχει την ίδια πληροφορία με την δημοσιογράφο αλλά οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: «Ή θα γεμίσεις κάποιο λάκκο ή θα σου κάψουμε τη φάτσα με βιτριόλι». Η απαγωγή του γιατρού από το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι για να παντρευτεί την υπηρέτρια. Το ερωτικό δράμα που έγινε πρωτοσέλιδο …

Παράλληλα, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι ο οδηγός ραδιοταξί μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της δράστιδος: Πρόκειται για τον άνθρωπο που φέρεται να μετέφερε την μαυροντυμένη γυναίκα μακριά από τον τόπο της επίθεσης.

Η δράστiς της επίθεσης φαίνεται να διέφυγε από το σημείο με ραδιοταξί, το οποίο είχε καλέσει η ίδια από καρτοτηλέφωνο. Η οδηγός περιέγραψε μια γυναίκα με σκούρα ρούχα, γάντια, μάσκα και σκούφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, είχε καταγράψει τη συγκεκριμένη γυναίκα μια μέρα πριν την επίθεση. Έδειξαν το υλικό στην Ιωάννα που νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ιωάννα άκουσε και την ηχογραφημένη κλήση από το ραδιοταξί με τη φωνή της μαυροντυμένης γυναίκας.

Μετά από σχετικό αίτημα των Αρχών, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία από τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που απάντησαν για τα στίγματα και τις σαρώσεις στην περιοχή κατά τις κρίσιμες ώρες. Προκύπτουν χιλιάδες συνδρομητές που πρέπει να διερευνηθούν και θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για την ενδελεχή ανάλυση των δεδομένων αυτών.

Διαβάστε επίσης: Η «απαγωγή» της θετής κόρης της Έλλης Λαμπέτη και η πολύκροτη δικαστική περιπέτεια με τους φυσικούς γονείς …

Ειδικότερα, μία ημέρα πριν φαίνεται ότι σχεδίαζε να εκτελέσει την επίθεσή της με βιτριόλι προς την 34χρονη Ιωάννα η δράστις. Όμως δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τα σχέδιά της, καθώς η Ιωάννα έφτασε στη δουλειά της νωρίτερα απ’ ό,τι υπολόγιζε, οπότε η μαυροντυμένη γυναίκα ανέβαλε την επίθεση για την επόμενη.

The post Επίθεση με βιτριόλι: Σε εταιρεία χημικών δούλευε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης. Χώρισαν 5 ημέρες πριν την επίθεση appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Αναζητήσεις
σύντροφος ιωαννας παλιοσπυρου
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou